Şimdi Ara

protein bar alinmalimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okula yemegimi goturuyorum.fakat bazı günler goturemiyorum.alsammi bunlardan? değer mi parasına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende çok düşündüm de pahalıya geliyor.Nerden baksan en az 6-7 tl tanesi.İçinde 20 gram protein var.Bunun yerine ben tadım ballı yer fıstığı ve çikolatalı süt çakıyorum ara öğünde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bende çok düşündüm de pahalıya geliyor.Nerden baksan en az 6-7 tl tanesi.İçinde 20 gram protein var.Bunun yerine ben tadım ballı yer fıstığı ve çikolatalı süt çakıyorum ara öğünde

mantıklı denerim onu sagolun

• alma ne gerek var boşuna masraf :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

alma ne gerek var boşuna masraf :)

fındık fistik geçer dimi onun yerine?

• Ha bar ha 1 scoop protein evde yaptığın herşeyden daha hızlı , daha saf , daha yagsız kaloriaiz v.b ,yanında protein tozu taşımakla aynı şey.. yanında toz taşımaktan tabiki pratik ... ucuz olsa yanından ayırmazsın günde 2,3 tane yersin ...dünyada hep aynı mantık, tek sıkıntı parası , iyi herşey gibi buda pahalı...değer mi değmez mi ?? O senin ayırabildiğin bütçeye göre bi cevap ...

• 2-3 senelik her şeyi birebir yapan biri değilsin o kesin onun için almanada gerek yok ha illa 2 senelik sporcuda olman gerekmiyor bar alman için ama beslenmeni birebr yapan biriyswn belki alabilirsin protein batlarıfa kimse protein açığı için almıyor şeker krizlerinde haftada 1 maksimum 2 kez tüketmek için alıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

2-3 senelik her şeyi birebir yapan biri değilsin o kesin onun için almanada gerek yok ha illa 2 senelik sporcuda olman gerekmiyor bar alman için ama beslenmeni birebr yapan biriyswn belki alabilirsin protein batlarıfa kimse protein açığı için almıyor şeker krizlerinde haftada 1 maksimum 2 kez tüketmek için alıyorlar

beslenmemi birebir yapıyorum.okulda dalga konusu oldum ama :D

• Tanesi 6 7 lira o paraya 500 gr tavuk göğsü alır daha fayda sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Tanesi 6 7 lira o paraya 500 gr tavuk göğsü alır daha fayda sağlar

protein barın amacı evde yemek yerine geçmesi değil zaten.dışarda,okulda,işte ara öğün olarak protein ihtiyacını bi nebze olsun karşılaması .taşıması yemesi çok kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.