Şimdi Ara

gunluk 150 gram proteini nasil alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
70.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 yumurta 1 i sarısıyla birlikte , 200-250gram tavuk göğsü , yarım litre süt şeklinde olursa 100gr kadar oluyor. Gerisini nası tamamlarsın bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glikozları amino asite çevirip sonra protein sentezleyebilirsin

• Sabah
    4 yumurta 1 sarisiyla 24 gr protein
    30 gr yulaf ezmesi +300 ml süt tam emin degilim ama 8 9 gr yapar heralde.

Öglen
    250 gr tavuk gogsu +pilav salata ayran 30 grami cok rahat gecer

Akşam
    300 gram tavuk veya et bol yesillikli salata bide ayran buda 30 gramı gecer

Bide antreman sonrasi protein tozu oda 30 gram protein etse yeter heralde.

antreman olmadigi gunlerde kilon x1 gr protein
    antreman oldugu gunlerde kilon x1.5 veya 2

Protein tozu icmem diyorsan besinlerin miktarini arttiracaksin

Düzeltme : En önemlisi lor peynirini unuttum.100 graminda 19 gr protein 2 gr yağ var.Sabah ve akşam yatmadan önce yiyebilirsin.Yaninda mutlaka bir sey ic cok kuru bogazdan gecmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 25 Mayıs 2015; 17:12:07 >
  • Cok zor ya, yumurt sut tamam da hergun tavuk alamam yada ugrasamam protein tozu hakkinda ne dusunuyorsunuz peku

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bigby

Glikozları amino asite çevirip sonra protein sentezleyebilirsin
    150 çok fazla yani kilon kaç bilmiyorum ama 120 civarı yeterli olur 80 kilo birisi için

Kahvaltıda 4 yumurtaydı yulafıydı peyniriydi sütüydü falan derken 30 gram vurur , bundan sonra 3 öğün daha yersen atıyorum sabah 9 da kahvaltı 1 de yemek 4 5 gibi yemek birde akşam yemeği her birinden 30ar gram alsan ( tavug ton et pilav vs ) yeterli olur ha birde spordan sonra whey falan alırsan 150 vurabilir
  • maldan adam kullanıcısına yanıt
    Protein Tozu :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Cok zor ya, yumurt sut tamam da hergun tavuk alamam yada ugrasamam protein tozu hakkinda ne dusunuyorsunuz peku

Protein tozu kullan.Optimum whey kakaolu öberirim.Wheyden şaşma antreman sonrasi içilir hemen sindirilir.

• Ustat alt govdeden 150 gramlık malzeme cıkarmı bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: serokut

quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Cok zor ya, yumurt sut tamam da hergun tavuk alamam yada ugrasamam protein tozu hakkinda ne dusunuyorsunuz peku

Protein tozu kullan.Optimum whey kakaolu öberirim.Wheyden şaşma antreman sonrasi içilir hemen sindirilir.

Tesekkurler hocam, peki gerektigi kadar protein alamadigimiz haftalarda,gunlerde ne olur ?(80 kilo biri icin 50-60 a dussek mesela)
    Antremanin zarari dokunurmu

• Bende bu sene yeni baslayacagim.Toz kullanmayi dusunmuyorum.Yiyeceklerimiz herhafta koyden taze ve dogal olarak geliyor.Uzman degilim ama tavsiye vereyim.Biraz arastirmistim.Cig yumurta beyazi.1-2 yumurta sarisi.tavuk gogsu.Yulaf ezmesi,somon baligi,lor peyniri bodycilerin en cok tukettigi besinlerdir.Onun hesaplamasini kendin yapicaksin.Birde hocalarla konus bakalim ne diyecekler.

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    Gelişemezsin.Zamanla vücudun katabolizmaya başlar yağ yakar.Belli bir miktar yağ yakıldıktan sonra kaslarını yakmaya başlar anabolizma yapabilmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Gelişemezsin.Zamanla vücudun katabolizmaya başlar yağ yakar.Belli bir miktar yağ yakıldıktan sonra kaslarını yakmaya başlar anabolizma yapabilmek için.
    Herkes Fitness Hocası Burada
  • beyler ben evde kendi çapımda çalışıyorum hiç bi işe yaramıyor. Bu protein falan hiç bilmiyorum normal ev yemekleri yiyorum o yüzden mi acaba

• kartalgücü kullanıcısına yanıt
    Ne kadar bilgisiz insan varsa yazmış.Killox1.5-2 gereklidir antreman günleri değil sadece her gün makro hesaplamayıda araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Ne kadar bilgisiz insan varsa yazmış.Killox1.5-2 gereklidir antreman günleri değil sadece her gün makro hesaplamayıda araştır.
    kilo kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

kilo kaç

Alıntıları Göster
    Hocam ben besin takviyesi kullanmıyorum sadece ağırlık çalışıyorum cardio yapıyorum öyle şeyleri kullandığın zaman spor bırakmaya gelmiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediga1864

beyler ben evde kendi çapımda çalışıyorum hiç bi işe yaramıyor. Bu protein falan hiç bilmiyorum normal ev yemekleri yiyorum o yüzden mi acaba

Evde yaptığın spor besin takviyelerini karşılamaz 1 - 1,5 saat sağlam ağırlık çalışmalısın bunu da anca spor salonunda gerçekleştirebilirsin , evde sadece form tutulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Hocam ben besin takviyesi kullanmıyorum sadece ağırlık çalışıyorum cardio yapıyorum öyle şeyleri kullandığın zaman spor bırakmaya gelmiyor çünkü
    günde 1 cumshot işini görür bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.freudd

günde 1 cumshot işini görür bence

Alıntıları Göster
    protein alarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.