Anabolik steroidler hakkında sorum var.
Merhaba, ben 2 ay önce spora başladım fakat birşeyler farkettim. Bence brndr testosteron eksiği var. Bazı şeyler böyle. Ben de arttırmak istedim makaleleri okudum, videolar izledim. Yapmam gereken şey: ağırlık kaldır, erken yat falan filan. Ben de takviyelere baktım şunlar çıktı: ashwagandha ve d-aspartik asit (d.a.a/aspartat). Bu "daa" en fazla %40 arttırıyor. Ashwagandha ise %20, fakat fiyatlar en az 700 lira (sadece aswagandha) bandında "daa" ise en az 800/1000. Steroidlere baktım %200'e kadar arttırıyor. Fiyatları 2000 o da en pahalısı. Şimdi spor yapmayan kişilerin bile ağazlarında steroid almayın diyorlar. Şimdi brnim amacım en fazla 1500 ng/dL böyle 10000 ng/dL yapan amcalar gibi değil.
SORU BÖLÜMÜ:
Mesela günlük çeyrek doz kullansam veya farklı bir strateji ile yavaş yavaş alsam 1500 olur mu?
Bir kaç sorum da var alsam kullansam 1 kez. 1 şişe sonrasında bağımlı olur muyum ya da er*kte olmama gibi sorunlar yaşar mıyım?
Alırsam bu işlerden anlamıyorum enthate acetate falan var hangisi anlmalıyım?
Almalı mıyım?
synapse x alamıyorum
18 yaşından küçüğüm syanpse x alıcam
fakat paypal türkiyede yok vpn ile açsam numara yazamıyorum çünkü +90 numaram var
crypto wallet siteleri illaha +18 yaş istiyor yardım edin
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 682 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel