Merhaba, ben 2 ay önce spora başladım fakat birşeyler farkettim. Bence brndr testosteron eksiği var. Bazı şeyler böyle. Ben de arttırmak istedim makaleleri okudum, videolar izledim. Yapmam gereken şey: ağırlık kaldır, erken yat falan filan. Ben de takviyelere baktım şunlar çıktı: ashwagandha ve d-aspartik asit (d.a.a/aspartat). Bu "daa" en fazla %40 arttırıyor. Ashwagandha ise %20, fakat fiyatlar en az 700 lira (sadece aswagandha) bandında "daa" ise en az 800/1000. Steroidlere baktım %200'e kadar arttırıyor. Fiyatları 2000 o da en pahalısı. Şimdi spor yapmayan kişilerin bile ağazlarında steroid almayın diyorlar. Şimdi brnim amacım en fazla 1500 ng/dL böyle 10000 ng/dL yapan amcalar gibi değil. SORU BÖLÜMÜ: Mesela günlük çeyrek doz kullansam veya farklı bir strateji ile yavaş yavaş alsam 1500 olur mu? Bir kaç sorum da var alsam kullansam 1 kez. 1 şişe sonrasında bağımlı olur muyum ya da er*kte olmama gibi sorunlar yaşar mıyım? Alırsam bu işlerden anlamıyorum enthate acetate falan var hangisi anlmalıyım? Almalı mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim