Şimdi Ara

Anabolik steroidler hakkında sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben 2 ay önce spora başladım fakat birşeyler farkettim. Bence brndr testosteron eksiği var. Bazı şeyler böyle. Ben de arttırmak istedim makaleleri okudum, videolar izledim. Yapmam gereken şey: ağırlık kaldır, erken yat falan filan. Ben de takviyelere baktım şunlar çıktı: ashwagandha ve d-aspartik asit (d.a.a/aspartat). Bu "daa" en fazla %40 arttırıyor. Ashwagandha ise %20, fakat fiyatlar en az 700 lira (sadece aswagandha) bandında "daa" ise en az 800/1000. Steroidlere baktım %200'e kadar arttırıyor. Fiyatları 2000 o da en pahalısı. Şimdi spor yapmayan kişilerin bile ağazlarında steroid almayın diyorlar. Şimdi brnim amacım en fazla 1500 ng/dL böyle 10000 ng/dL yapan amcalar gibi değil.

SORU BÖLÜMÜ:

Mesela günlük çeyrek doz kullansam veya farklı bir strateji ile yavaş yavaş alsam 1500 olur mu?

Bir kaç sorum da var alsam kullansam 1 kez. 1 şişe sonrasında bağımlı olur muyum ya da er*kte olmama gibi sorunlar yaşar mıyım?

Alırsam bu işlerden anlamıyorum enthate acetate falan var hangisi anlmalıyım?

Almalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Testosteron eksik olduğunu nerden öğrendin, eğer gerçekten eksikse psikolojik ve fizyolojik daha çok zararı olur, yinede bir doktora danışmanda fayda var. Eksikse zaten reçete ediyorlar.

He yinede testosteron kullanmak istiyorsan enanthate olanını kullanmanı tavsiye ederim. Bundan araştırıp bulabilirsin, Testosteron Enanthate

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.