Şimdi Ara

Büyüme hormonu takviyesi almak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 16.Boyumu bi 10 cm kadar uzatmak istiyorum ama uzun zamandır boyum hiç uzamıyor yaklaşık 3 yıldır.Ve erken ergenliğe girdim biraz.Sizce büyüme hormonu takviyesi alsam ne olur? Tabi ki düşük dozlarla.Bu işi bilen doktor ve tanıdık eczacılarla konuşarak tabi ki.Ama yan etkilerinde tümöre yol açtığını ve el ayak çene vs aşırı büyüme olduğunu gördüm.Sizce napayım? Allaha şükür cüce değilim sadece büyümemi hızlandıracak kadar aldığım hormon bende tümöre vs neden olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ötanazi baya etkili bu çözüm olabilir hocam boy konusunda bi arastirin isterseniz.Bir daha dert etmiceksin boyunu

• Evet bilgili kişilerden yorum bekliyorum alsak ne olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Evet bilgili kişilerden yorum bekliyorum alsak ne olur?

Buyursun kardes ne bekliyon baska

• kardeş herkesin bi sorunu var yapcak birşey yok, çok mutsuzsan bir girişimde bulun veya buna katlan.2sinide yapamıyorum dersen köprüye gidebilirsin
  • Cüce kadar değilsen hiçbir doktor sana büyüme hormonu vermez eczaneden ağrı kesici almak gibi değil bu iş..turboya sor yine de para için yapar o

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Cüce kadar değilsen hiçbir doktor sana büyüme hormonu vermez eczaneden ağrı kesici almak gibi değil bu iş..turboya sor yine de para için yapar o

Hocam takviye tarzında.Yani büyüme hormonu değilde benim salgıladığım büyüme hormonunu destekleyecek şekilde.Çünkü ergenliğe erken girdim ve büyüme hormonum, büyümem çok yavaşladı hatta durdu diyebilirim.Ergenlikten sonra ki hormonun bana ne faydası olacak şuan son yaşlarım büyüme hormonumu arttırmam lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 177 boya doktor kıçıyla güler. 1.65 altı olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

177 boya doktor kıçıyla güler. 1.65 altı olman lazım.

Tanıdık ezcacı falan var hocam.Sonuçta 177 den 2m olmak istemiyorum ki.Büyümemi hızlandırma amacı ile en düşük doz alabilirim tetikleyici.Kısacası 7-8 cm uzamak istiyorum ben.

• Beyler para toplayıp boyunu uzatalım 2My de sussun

• TechR T kullanıcısına yanıt
    O iş o kadar kolay değil. Benim bir sürü kısa arkadaşım var boyu 1.62, 1.55 falan olan. Hiçbiri de hormon yaptırmıyor çünkü genlerini bozma riski var. Kanser etme riski var. Boyumu uzatıcam diye sağlığından olma. Benim boy 1.70 ve ben kasmıyorum, sonuçta genetiginde yoksa fazladan uzama şansın pek olmuyor.

• quote:

O iş o kadar kolay değil. Benim bir sürü kısa arkadaşım var boyu 1.62, 1.55 falan olan. Hiçbiri de hormon yaptırmıyor çünkü genlerini bozma riski var. Kanser etme riski var. Boyumu uzatıcam diye sağlığından olma. Benim boy 1.70 ve ben kasmıyorum, sonuçta genetiginde yoksa fazladan uzama şansın pek olmuyor.

Hocam genlerim yüzünden mi bilmiyorum ama ben bir erken ergenim.Beni bitiren şey bu.7.sınıfta yaşıtlarımdan çok farklıydım, her gören abi falan diyodu bana mutluydum açıkcası sakalım vardı kıllıydım ve uzundum 175 tim 13 yaşında falandım.Sonra gittikçe bana yaklaştılar ve şuan herkes ya en az benim kadar yada benden uzun.Vücudumda hiç ama hiç bi gelişme yok o dönemden itibaren.Sakalımda kılımda boyumda vs aynı.Bu durum çok sinirimi bozuyor.Kardeşimde erken ergen yalnız o 185 boyunda.o 13 yaşındayken 179-180 falandı.Erken ergen olmamıza rağmen genede uzun boyluyuz kardeşimle bu şartlara rağmen.Bi kaç erken ergen daha var etrafımda onların boyu 165 ten fazla değil.Ne yapmalıyım şimdi 7-8 cm uzamak istiyorum sadece.Doğal yolları mı deniyim yoksa yaşım çook daha geç olmadan hormon tetikleyicilere mi bakayım? Doğal yolların pek işe yarayacağını sanmıyorum çünkü uzamam durdu diyebilirim.Hani süt basket vs işe yaramaz.

• quote:

Evet bilgili kişilerden yorum bekliyorum alsak ne olur?

amcam travmatoloji ve ortapedi cerrahı ciddiysen sorarım
  • quote:

quote:

Hocam genlerim yüzünden mi bilmiyorum ama ben bir erken ergenim.Beni bitiren şey bu.7.sınıfta yaşıtlarımdan çok farklıydım, her gören abi falan diyodu bana mutluydum açıkcası sakalım vardı kıllıydım ve uzundum 175 tim 13 yaşında falandım.Sonra gittikçe bana yaklaştılar ve şuan herkes ya en az benim kadar yada benden uzun.Vücudumda hiç ama hiç bi gelişme yok o dönemden itibaren.Sakalımda kılımda boyumda vs aynı.Bu durum çok sinirimi bozuyor.Kardeşimde erken ergen yalnız o 185 boyunda.o 13 yaşındayken 179-180 falandı.Erken ergen olmamıza rağmen genede uzun boyluyuz kardeşimle bu şartlara rağmen.Bi kaç erken ergen daha var etrafımda onların boyu 165 ten fazla değil.Ne yapmalıyım şimdi 7-8 cm uzamak istiyorum sadece.Doğal yolları mı deniyim yoksa yaşım çook daha geç olmadan hormon tetikleyicilere mi bakayım? Doğal yolların pek işe yarayacağını sanmıyorum çünkü uzamam durdu diyebilirim.Hani süt basket vs işe yaramaz.

Bacaklarında hiç sızlama olmuyor mu?

• quote:

Yaş 16.Boyumu bi 10 cm kadar uzatmak istiyorum ama uzun zamandır boyum hiç uzamıyor yaklaşık 3 yıldır.Ve erken ergenliğe girdim biraz.Sizce büyüme hormonu takviyesi alsam ne olur? Tabi ki düşük dozlarla.Bu işi bilen doktor ve tanıdık eczacılarla konuşarak tabi ki.Ama yan etkilerinde tümöre yol açtığını ve el ayak çene vs aşırı büyüme olduğunu gördüm.Sizce napayım? Allaha şükür cüce değilim sadece büyümemi hızlandıracak kadar aldığım hormon bende tümöre vs neden olur mu?

Boyun 1.77 ise Hayatım da karşılaştığım en gerizekalıca soru üzgünüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sukur et.

• Techr diye geldim doğru çıktı şimdi gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

quote:

quote:

Bacaklarında hiç sızlama olmuyor mu?

Hayır hocam.Dizlerimde vs hiç ağrı yok.O ağrı hissini en son 13 yaşında falan tatmıştım nasıl bi ağrı olduğunu biliyorum.Herkes dalga geçiyor boyun uzun ne hormonu vs diyor ama ben sağlıklı bir birey değilim.Erken ergenlik gerçekten çok kötü bi şey başlarda yaşıtlarımdan büyük olmak hoşuma baya baya gidiyordu şuan ise herkes 185 falan bakın gerçekten diyorum.Şuan 20 yaşında ki bi adamdan farkım yok bu durumu kabullenemiyorum.20 yaşında bi adamın 7-8 cm uzamasıyla benim 7-8 cm uzama ihtimalim aynı.Kardeşim bendende beter hayvan gibi sakalı var erken ergen olmasına rağmen 185 e yakın boyu var.Birde sağlıklı bireyler olsaydık boyumuz kaç olurdu hayal edemiyorum.13 yaşında 175 ve 179 boy gerçekten çok ciddi rakam.Ama öyle kaldık işte uzayamadık özellikle ben.

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.