Radyo, Televizyon ve Sinema Hakkında
Selamlar
Yüksek lisans mezunu, kamu çalışanıyım. Okuduğumda keyif aldığım bir bölüm okumak istiyorum. Sizce RTS okusam zorlanır mıyım ? ya da Radyo ve Televizyon programcılığı okusam çok mu farklı bölümler ? Bu arada video montaj işlerini çok seviyorum. Tavsiye eder misiniz ?
Start Stop Hakkında
Arkadaşlar 2012 audi aracım var. Sanırım akü zayıfladığı için start stop çalışmamaya başladı. Sonra yeni akü aldım fakat çalışmamaya devam ediyor.
Bir arkadaşla konuştum yeni akünün tanıtılması lazım falan dedi. Böyle bir şey var mı ? Ya da bu sorunu daha önce yaşayıp çözem arkadaş var mıdır ?
Sinema Odası Hakkında
Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda bir tane sinema odam var. Hd projeksiyon + 1000w Dolby surround 5.1 ses sistemi + Mi box media player + 2.40 mt Beyaz perde
fakat sistem eskidiği için yeni bir sistem kurmak istiyorum ve kafamda belli cihazlar var. Düşündüğüm sistem şu şekilde;
4k Projeksiyon + Mi stick 4k + Dolby Atmos avr + 7.1 hoparlör seti + 4 mt perde.
bu konu hakkında sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
örneğin hoparlör setini subwoofer ayrı kuleler ayrı almayı düşünüyorum. onun dışında avr cihazlar media oynatmıyor. o yüzden sanırım yine media player almam gerekecek. değerli görüşlerinizi merak ediyorum
|
2020 Macbook Pro 16" hakkında
|
|
Yamaha & Onkyo & Denon
|
E60 530i vs e92 320d vs audi a5
W140 - E39 - Grand Cheroke WJ
|
E38 vs E39
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.836 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası