Şimdi Ara

E60 530i vs e92 320d vs audi a5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.2004 530i aracim var.donanim olarak recarolu koltuk sogutmasindan adaptif farina dynamic drivedan aktif direksiyona kadar full bir arac..Fakat artik degistirmek istiyorum..aklimdaki araclar

Bmw 184 hp 320cd
    Audi a5 2.0
    Bmw 184 hp 520d
    Sizce ne yapsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam,
    kendi aracınızı ne kadara satmayı planlıyorsunuz ve yeni araca ne kadar bütçe ayırmak istiyorsunuz?
  • 530i'ye supercharger takip yeni egzoz sistemi çekerseniz bambaşka bir araca binmiş gibi olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç manuel mi ne kadara satarsınız
  • Oldukça donanımlı bir araca sahipsiniz. Bu zamanda geçişler gereksiz masraflı ve riskli olarak görüyorum. İlla geçecekseniz ve arabanızdan bıkmış olsanız tabi seçenekler arasında bmw olmazdı. 520d ile devam etmeniz yakıt olarak avantaj sağlayabilir ancak 320d seçmek aynı fiyat için daha yüksek model ve daha fazla donanım ya da düşük km'de bir araç olabileceğinden ben 320d öneririm.

• Hocam araç manuelse ben de görüşmek isterim :)
  • araç satılık mı 530 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW F30 vs F10
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar araci satip satmama konusunda kararsizim ilan da yok zaten. Ozelden mesaj atanlar olmus satip satmamamla ilgili.ona da cevap olsun diye bu mesaji yaziyorum..Neden degistirmek istiyorsun diye sorarsaniz da ayaginizin altinda atmosferik sirali 3.0 olunca kendinizi kontrol edemiyorsunuz ve bu da yakita yansiyor.daha sakin bi arac olsun istiyorum. Ilan yok ama ozelliklerini yazabilirim.Tr de bu dolulukta saniyorum 11 adet var.

Isik paket

Dynamic drive

Adaptif far

Aktif direksiyon

Sisirmeli bel kirmali isitmali sogutmali recaro comfort koltuk

Arka koltuk isitma

Sunroof

Arac telefonu

Bardak tutucu

Makam perdeleri

S.o.s

Karartmali aynalar vs. en fullu e60'in

Araca cok masraf ettim o yuzden de biraz kararsizligim. Yaklasik 2 senedir bende.

Yaptigim seyleri de asagida belirteyim.

4 bin km de bir yag bakimi yaptiriyorum. 1000 km de bir hava filtresi degistiriyorum.Motor ve sanzuman bakimlari yaptirdim.Buji ve bobinler degisti.akismetre ve kelebek temizlendi. Motor ve yaglama ile ilgili tum borular sifirlandi.sanzuman yagi ve filtresi degisti zf marka ile.bakimi yaptirdim.motor ve sanzuman saat gibi.ic dosemeler tavan dahil komple sifirladim.sunroof bakimi yaptirdim.ici piano black.ozelden mesaj atan arkadaslar icin aklima gelenleri yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlazibere -- 16 Temmuz 2018; 14:30:38 >

• ButWhoHan B kullanıcısına yanıt
    hayır otomatik..
  • maddi durumunuzu bilemiyorum ancak mevcut arabanız satılıp alacağınız araç 520d special edition olmalıdır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-degisensiz-sahibinden-2012-ozel-seri-551821130/detay

ancak böyle bir araç sizi tatmin eder.
  • Dolu, baldır desteği ve soğutmalı koltuklu bir 525xd daha uygun olacaktır

530i yakıt açısından üzebilir ve 15 yaşında olduğu için problemler olabilir
  • Satma konusunda kararsizim cunku yeni alacagim arac da cok yuksek model olmayacak ve pisman olmak istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.