Vadeli Borcu Erken Kapatmak Mantıklı Mı?
Merhaba, elde fazla para varken şubat ayında bitecek olan borcu erken kapatmak şu enflasyon döneminde mantıklı mı bilemedim? Sizlerin yorumu nedir ?
Kıdem Tazminatı Alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar, askerliğim 2028 sonuna kadar tecilli. Tecili bozduğum taktirde 3,5 yıllık çalışan olarak kıdem tazminatımı talep edebiliyor muyum?
Kredi Kartının Asgarisini Ödemek Mantıklı Mı?
Merhaba, geçenlerde 300.000₺ civarında borcum olduğuna dair bir konu açmıştım. Bu borçların %60'ı 12 taksitli nakit avans şeklinde böldürmüştüm. Sizce asgari tutarlarını ödemek mantıklı mı ? Tabi bu asgari ödeme tutarlarını ödeyeceksem kredi kartı kullanmayacam üstüne ekstra bir tutar eklenmeyecek, bunuda göz önünde bulundurarak yorum yapabilir misiniz arkadaşlar ?
İnhitarın Eşiğindeyim
Merhaba, sizlere aptalca gelebilir ki doğru. Yaklaşık şubat ayından beri çıkmaz bir batağa girdim. Aslında daha önceside var fakat hiç bu raddeye gelmemişti. Borcum 300.000₺ ye dayandı aylık ödemem nerden baksanız 26 27 bine dayadı. Aldığım para tam tamına karşılıyor vu şubat ayına kadar bu böyle devam ediyor. 10 ay daha bu hayatı sürmek istemiyorum daha 24 yaşındayım ve bunu kumar yüzünden yaşamak gerçekten çok koyuyor. ve bazen halen içerisinde buluyorum kendini. Gerçekten kazandığımı buraya vermek çok koyuyor ne yapacağımı bilmiyorum aile evinde yaşıyorum bu konudan bahsettim ama anksiyete hastalığım var ve bu borç biraz da bu hastalık yüzünden oldu biraz da hep borçlara baktıkça bunu anca kazanarak kapatabilirim diye diye en dibe battım. Bir çıkış bulamıyorum. Çözüm sanırım intiharda.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.217 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic