Logitech MX Anywhere 3S - 942 TL
Erken Emeklilik İçin Temettü-Fon-BES ?
Merhabalar...
Eşim, çocuğum ve ben, uzun vadeli (minimum 10 yıl) yatırım yapmaya karar verdik. Amacımız erken emeklilik. Çocuğumuza 8 ay önce BES yapmıştık, altın fonuna endeksli. Maaşımızdan otomatik kesiliyordu, unutmuştuk ve bugün baktığımızda %35’e yakın bir getiri elde etmişiz. Bu durum bizi yatırım yapmaya teşvik etti.
Her ay düzenli olarak maaşımızın %10’unu yatırıma ayırmayı planlıyoruz. Ancak alım satım gibi işlere vakit ayıramayız ve yüksek risk almak istemiyoruz. Ayrıca faiz hassasiyetimiz var. Araştırmalarım sonucunda, fonlar ve temettü öneriliyor genel olarak. Hedefimiz, 10 yıl veya daha sonrasında emekli geliri gibi bir gelir elde etmek.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz.
Tasarım ve Makale Okuma İçin Monitör Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba...
Makale okuma, tasarım ve çoklu ekran kullanımı için monitör arayışındayım. Öncelliğim çözünürlüğün yüksek olması, imac gibi retina havası alabileyim. Boyutuna ve tipine karar veremiyorum, daha önce tecrübe edemedim. Acaba curved mi ultraview mi yada 16.9 flat mi olsun ? boyut 27" - 34" arası diyelim. Bütçe maks 18k.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Logitech MX Keys Mini 1.859 TL
Piyasaya göre baya ucuz geldi, bende aldım bir tane düşünen arkadaşlar bakabilir.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 185
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.910 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar