Şimdi Ara

Logitech MX Anywhere 3S - 942 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Logitech MX Anywhere 3S Kompakt 8000 DPI Optik Sensörlü Sessiz Bluetooth Kablosuz Mouse - Beyaz - idefix
    https://www.idefix.com/logitech-mx-anywhere-3s-kompakt-8000-dpi-optik-sensorlu-sessiz-bluetooth-kablosuz-mouse-beyaz-p-864137?vendorId=509

• bömes kullanıcısına yanıt
    Aldık ama gelir mi ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Bilemem ama benim sipariş onaylandı hocam.

• Bir adet sipariş verdim ben de, teşekkürler.

• Amazon.com.tr 'de "onlinealisverisyap" adlı satıcıda 894TL'ye düşmüş.

amazon
    Logitech MX Anywhere 3S Sessiz Kompakt Kablosuz Mouse, 8.000 DPI Sensör ile Tüm Yüzeylerde Kullanım, MagSpeed Elektromanyetik Kaydırma Özelliği, USB C, Bluetooth, Windows PC, Linux, Chrome, Mac, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6HKCX4/ref=asc_df_B07W6HKCX41715594640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07W6HKCX4&linkCode=asn&th=1
  • Tüh yetişemedim..

• valla bende hiç birisini yakalıyamadım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teknojiyle aram fena sayılmaz ama 150-200 tl ye de kablosuz mouse varken bu kadar yüksek fiyatla bu ürünü yada başka pahalı mousları alma nedeniniz nedir?

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Aynı mağazanın hepsiburada da mağazası var ve genel olarak yorumlar kötü farklı ürün, boş paket, cihaz yerine kablo gönderme gibi yorumlar bulunuyor güvenilir mi sizce?

• blackcyerli kullanıcısına yanıt
    Sahinde de 4 teker var lamborginide de 4 teker var. Ikisinde de gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor hocam.
    Yani kisaca tamamen kalite, fonksiyon ve konfor sebeplerinden ötürü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce 2 kez aldım anywhere eski modellerinden. Tam garanti bitince, 2 senenin sonunda sol çift tıklama olayı oluyor. Erken olsa garantiden değişecek, ama sanki zaman ayarı var. Hepsinde de garanti bitince sorun çıktı.

• Bu fiyata bedava

• Benim 10:10 gibi verdiğim idefix siparişi iptal edildi.

Gelen olursa hayırlı olsun.

• cnkakb kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, bende 09:25'de sipariş vermiştim şuan "Hazırlanıyor" sürecinde.

• Kaçırmışım iş güç derken. İhtiyaç fazlası alan varsa ve satmak isterse aldığı fiyattan talip olurum.

• Ben n11 üzerinden 1095 tlye aldım. 1095 de alınabilirmiş gibi geldi bana...

• blackcyerli kullanıcısına yanıt
    Hava civa işte hocam. Bir mouse dan ne beklenebilir ki

• mcake± kullanıcısına yanıt

Şu an alınabiliyorsa link verebilir misin hocam? Ben alınabilir bir opsiyon bulamadım.

• Bitmiş herhalde. 3000li fiyat veriyor. Core-Bilgisayar satıcılı olandı. Hepsiburada'da da aynı fiyattı. 1250 civarı birşeydi %11 kupon kullanılabiliyordu...

www.n11.com
    Logitech MX Anywhere 3S Kompakt Kablosuz Lazer Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/logitech-mx-anywhere-3s-kompakt-kablosuz-lazer-mouse-beyaz-1684738?magaza=ileriportteknoloji&renk=beyaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.