Arkadaşlar merhaba konudada belirttiğim gibi bazı oyunlarda görüntü anlamında çok büyük problem yaşıyorum oyun içerisinde kamera görüşünü mause ile değiştirdiğimde çok büyük görüntü kaybı oluyor ama görüntüyü sabit bıraktığımda hiçbir problem yok bunu ilk gta-san oynarken oldu mause ile etrafa baktığımda ekran çizik çizik olup görüntüler birbirine giriyordu oyunun dosyasının bozuk olduğunu düşünüp umursamadım bugün mound blade warband yükledim ve mause ile ne tarafa bakarsam bakayım aynı sorunun tekrar olduğunu fark ettim ve sadece pencere modunda başlatınca sorunun çözüldüğünü gördüm tam erkanda aynı sorun devam etti cs go lol gibi oyunlarda hiçbir problem yaşamadım ama bu oyunlarda yapması canımı sıktı driverlar güncel bu sorundan nasıl kurtulabilrim ?
ACER YENİ BİLGİSAYAR ÇOK KASIYOR LÜTFEN DESTEK
Herkese merhaba evde internete girmek youtube ve benzeri platformlarda takılmak için (bütçem kısıtlıydı) kendime bu laptopu aldım fakat çok sıkıntı yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var her neye girersem gireyim çok kasıyor 720p youtube izlerken bile ekran donuyor sistem özelliklerinin resmini paylaştım ne yapsam bu bilgisayar stabil çalışır bilemedim.win 7 yüklenmiyor sistem izin vermiyormuş ram 8 yapsam işe yararmı bilemedim lütfen yardımcı olursanız sevinirim tek istediğim rahat bir şekilde internette takılsın ve office programlarını kullanmak.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 319 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware