Şimdi Ara

ACER YENİ BİLGİSAYAR ÇOK KASIYOR LÜTFEN DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACER YENİ BİLGİSAYAR ÇOK KASIYOR LÜTFEN DESTEK
    ACER YENİ BİLGİSAYAR ÇOK KASIYOR LÜTFEN DESTEK

Herkese merhaba evde internete girmek youtube ve benzeri platformlarda takılmak için (bütçem kısıtlıydı) kendime bu laptopu aldım fakat çok sıkıntı yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var her neye girersem gireyim çok kasıyor 720p youtube izlerken bile ekran donuyor sistem özelliklerinin resmini paylaştım ne yapsam bu bilgisayar stabil çalışır bilemedim.win 7 yüklenmiyor sistem izin vermiyormuş ram 8 yapsam işe yararmı bilemedim lütfen yardımcı olursanız sevinirim tek istediğim rahat bir şekilde internette takılsın ve office programlarını kullanmak.

• Hocam arka plan uygulamaları bulundurmayıp

arka planı da sade siyah renkte kullanmayı deneyin umarım işinize yarar

Bu devirde size iyi şeyleri ucuz fiyatlara sunamayanlar utansın

• rami 8gb yaparsan biraz daha düzelir fakat o işlemciden çok bir şey beklememek lazım. Bence linux kurun, çok daha verimli olur

• googledan win 8.1 lite sürüm ya da win 10 lite sürüm diye aratın. ilk çıkan siteden indirip kurun.

• Bu yeni acer bilgisayarı ne kadara aldınız?
    Ne olmuş piyasa merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3500 liraya aldım

• Arama kısmına services.msc yaz ve hizmetleri aç orada sysmain isimli hizmeti sağ tıklayıp özellikler diyerek devre dışı bırak aynı şekilde windows search hizmetinide devre dışı bırak bir nebze rahatlar bilgisayar.Nacizane tavsiyem linux mint xfce işletim sistemini kurabilirsin, kesinlikle windowsdan daha iyi çalışacaktır ve kasacağınıda sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.