ip 11 ufak can sıkıcı problem!
arkadaşlar ip 11 128 1 haftadır kullanıyorum sıfır almıstım da, benım problemım ayarlar menusune gırdıgım de nadiren de olsa ana menuye atıyor beni çok sık karsılasmıyorum var mı bunun çözümü kalıcı olarak ? analiz durumuna baktım panic.plist var mı diye de hata ile karsılasmamısım hiç sorun görünmuyor acaba neyden kaynaklıdır :)
Acil konu! İmei hakkında...
Beyler iki sorum var!
1- yurtdışı sıfır (kullanıyorum) diyelim ki 120 gün mesajı geldi ve hiç telefondan sim hattı çıkarmadık şebeke hep çekiyor 120 güne kadar ne kapattık telefonu ne de uçak moduna aldık full time cihaz açık 120 gün açık buraya kadar sorum yok orası biliniyor herkesçe lakin asıl sorum şu şekilde diyelim bir başka kişi kullandıgı telefonu sattı gittik o yurtdışı ikinci eli aldık o 120 günden 60 günü kala sattı diyelim (telefoncuda da 4 ay bekledi satılmadı diyelim) hala işliyor mu telefon kapalı olsa da telefoncu da kapalı şekilde yoksa tekrar sim taktigimizda kapalı beklemesine rağmen 60 gün kalsa da ben 60 günden mi hesaplanırım o cihaza kendi sim kartla umarım soru anlaşılmıştır ?
2- imei'si kapanıp gerçekten de yılbaşı sonrası tekrar 120 gün süre sıfırlaması oldu mu ve şebeke gidip gidip gelmiyor dimi yılbaşı sonrası ?
Komedi filmi de olabilir uzaylı - bilim kurgu (Paul) filmi benzeri.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.655 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar