Komedi filmi de olabilir uzaylı - bilim kurgu (Paul) filmi benzeri. |
Yaratık (Alien) veya Yıldızlararası tadı film bilim kurgu önerisi
-
-
alien evreninde geçen prometheus olaiblir gayet iyiydi
-
The Orville ve star trek serisi, , Babylon 5, stargate sg1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 16 Aralık 2022; 11:12:58 > -
Arrival
Life
Sunshine
Event Horizon
Passengers
2001: A Space Odyssey
Gravity
Ad Astra
Galaxy Quest
Red Planet -
Üstte arkadaş da önermiş ama örnek verdiğiniz filmleri okuyunca aklıma direkt Life (2017) filmi geldi.
-
Ağzının tadını biliyorsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 24 Aralık 2022; 22:30:4 > -
Passengers superdi. -
Halo dizisine bakabilirsin.
-
Serenity
Lost in Space
İkisi film ve dizileri
Pitch Black ve Riddick filmleri özellikle son film
Gravity
Event Horizon
Life
Total Recall -
Rus yapımı bir film olarak bir süre evvel izlediğim Salyut-7 (2017) bir Rus filminden beklemeyeceğim kadar iyi çıktı. Efektleri, kurgusu vs Gravity (2013) ayarında. Uzay veya uzaylı yaşam formu temalı en iyi güncel filmleri zaten burada paylaşmışlar. The Martian (2015) hariç. Onu da epey iyi bir film olarak hatırlıyorum. Hatta hiç bahsedilmemesine şaşırdım diyeceğim. Hadi Salyut-7 pek bilinmiyor olabilir. Ama The Martian'da Matt Damon ve Ridley Scott var. Scott'ın The Martian'ı güya kendisinin göz bebeği yapıtı olan Alien'ın güncel versiyonunda saptığı varoluş edebiyatı yapan sosyal Darwinist deli android saçmalamasından çok daha iyi. -
Klasik bir öneri olacak ama hem Alien'in de yönetmeni ile aynı olmasından hem de bilim kurgu oluşundan dolayı Blade Runner serisini öneririm. Birinci film Ridley Scott ikinci film (Blade Runner 2049) ise Denis Villenevue altından çıkma. İkisi de süperdir -
Event Horizon.
-
europa report da fena değildir.
Pandorum
Oblivion
-
Yazdıklarınızdan sadece Galaxy queste bakmadım hocam teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 28 Ocak 2023; 19:54:32 > -
Bak o filme hiç yanaşmadım hep göz önüne geliyordu film sitelerinde Blade runner filmi, tamam alien tarzı olmadığını biliyorum, yarın pazar bakacağım o film serisine teşekkürler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat Alianovna
Rus yapımı bir film olarak bir süre evvel izlediğim Salyut-7 (2017) bir Rus filminden beklemeyeceğim kadar iyi çıktı. Efektleri, kurgusu vs Gravity (2013) ayarında. Uzay veya uzaylı yaşam formu temalı en iyi güncel filmleri zaten burada paylaşmışlar. The Martian (2015) hariç. Onu da epey iyi bir film olarak hatırlıyorum. Hatta hiç bahsedilmemesine şaşırdım diyeceğim. Hadi Salyut-7 pek bilinmiyor olabilir. Ama The Martian'da Matt Damon ve Ridley Scott var. Scott'ın The Martian'ı güya kendisinin göz bebeği yapıtı olan Alien'ın güncel versiyonunda saptığı varoluş edebiyatı yapan sosyal Darwinist deli android saçmalamasından çok daha iyi.O filmi de ekledim listeme salyut Rus fililmini notlara müsait zamanda bakarım onada teşekkürler digerlerini izledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 28 Ocak 2023; 19:46:20 >
-
Premetheus kırmızı cizgimdir hocam en az 3 kez izledim
-
Stargate hem filmini hem dizisini izledim muazzam senaryosu vardı diger bahsettiklerine pek yanaşmadım sanırım onlar dizi serisi dimi ?
-
Yazdıklarınız arasında lost space (diziymis) serenity bakmadım notlara ekledim
-
Hemen yanaş, Babylon 5'den başla. ST zaten seni 2 sene götürür.
Benzer içerikler
- erotik film
- +18 film önerileri
- sansürsüz filmler
- mafya aşk filmleri yabancı
- komşu kızı benzeri filmler
- savaş filmleri
- ödüllü filmler
- en iyi korku filmleri
- son yılların en iyi suç filmleri
- dram filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X