OFF RPG Türkçe Çeviri
Sonunda çeviriyi bitirdim umarım çeviriyi beğenirsiniz. Beklettiğim için özür dilerim.
Çeviride yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Emeği geçenler
Hugo The Waffle
Rexan
SlayerIbn
Çeviriyi indirme linki:
Çevirinin çalışması için OFF'un İngilizce çevirsinin 3.0 sürümünü indirmeniz gerekiyor.
Çevirilmemiş yerler ve hatalı çeviriler varsa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
DISCORD: pa.rox
|
LISA THE FIRST TÜRKÇE ÇEVİRİ
Oyunun açıklaması:
Yalnız ve çelişkili bir genç kızın geçmişini ortaya çıkarın.
Bilinmeyen ama yine de tanıdık bir dünyada seyahat edin.
Sağlığına musallat olan şeytanları keşfedin.
Oyunun özellikleri:
Özel grafikler ve orijinal muzikler
Olgun konu.
Ekran Görüntüleri:
DISCORD:PAROX#9959
ÇEVİRİLMEMİŞ YERLER VEYA HATALI ÇEVİRİ VARSA BANA ULAŞIN!
İndirme linki:
TAM YAMA:https://forum.donanimhaber.com/lisa-the-first-turkce-ceviri--154930664
Çeviriyi sonunda yapmayı başarabildim! Devil in me projesinde dosyaları çevirdiğim zaman son hızla OFF ve LISA THE FIRST ile uğraşacağım.
Sorularınız ve merak ettiğiniz konular için her zaman açığım.
DISCORD: PAROX#9959
REBOUND Türkçe Yama
Oyuna daha yeni başladım. OFF RPG'ye şimdi daha yeni başlayabildim. Ama bu kısa oyunu da çeviriyorum yavaş ta olsa.
Şu anlık sadece ana menüyü atacağım. Oyunda font sıkıntısı yok istersem değiştirebilirim daha güzel bir font ile değiştirebilirim.
Onun dışında çok bir şey yok.
Güncelleme: Maalesef bu çeviriyi durdurdum. Oyuna güncelleme geldiği için son güncellemeyi alana kadar bu çeviriye ara verdim.
Oyundan birkaç ekran görüntüsü:
BENİMLE İLETİŞİM ME GEÇMEK İSTERSENİZ DİSCORDUM:
PAROX#9959
|
Düzenleme: Deltarune chapter 3, 4 ve 5 çevirisini yapmamaya karar verdim çeviriyi @HugoTheWaffle 'a devrediyorum.
Oyun daha çıkmadı heyecanlanmayın. Bu çeviriyi duyurmak istedim çünkü Blue Soul iki chapterı çoktan çevirdiği için ben de bu chapterları çevirmeye ve duyurmaya karar verdim.
Nasıl yapacağımı soruyorsanız bunu birkaç kişi ile halledeceğim. Deltarune Türkçe Çeviri Ekibimiz böyle kalacak. Amacım ise az kişi ile kaliteli bir yama yapmak ve size sunmak.
Merak ettiğiniz sorularınız varsa bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz:
Discord:pa.rox
DÜZENLEME:FONT DOSYASINI KOYMAYI UNUTMŞUŞUM DRIVE DAN GÜNCELLEME GELMİŞTİR!
Oyunu çeviriyordum duyurmaya karar verdim. Yama yayınlandığı zaman direkt yayınlanacak tester aranmayacak geri bildirimi yama çıkınca discord üzerinden yapabilirsiniz. Yamayı yapalı baya oluyor üniversiteden dolayı çok uğraşamadım ama kısa sürede biter diye umuyorum.
YAMA LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/lisa-the-joyful-turkce-yama-projesi-tamamlanmistir--154557885
OYUNDAN BİRKAÇ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ SPOİLER İÇERİR:
Sorularınız varsa Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz:
PAROX#9959
BURADAN İNDİRME SAYFASINA GİREBİLİRİSİNİZ!
Güncelleme:
Merak etmeyin ölmedim veya proje iptal olmadı. Aksine daha da hızlandı!
Şu an nerede olduğumu merak ediyorsanız oyun %20 de.
Ama bu çeviriyi kaliteli yapmak istediğimden uzun sürecek. Çünkü resimlerle uğraşmak sıkıntı ve birkaç kişi buldum resimlerle uğraşabilecek. Bende OFF'un resimleri ile uğraşıyorum. (Basit olanlarla tabi)
Güncelleme #2: Uzun sürdü biliyorum ama sonunda bitti ve baştan sona oynanabilir. Beklettiğim için özür dilerim. Ama son kez kontrol ediyorum çeviri hataları ve çevirilmemiş yerleri ve ayrı zamanda ilk defa oynayacaklar için bir rehber ayarlamaya çalışıyorum. Rehber biter bitmez ve test aşaması bittikten sonra forumun tamamlanmış yamalar kısmında yayınlanacaktır. Sabrınız için teşekkürler.
Yeni çeviriden ekran görüntüleri:
Bildiğiniz gibi bu bir indie RPG oyunu ve bu oyun bedava bir oyun.
Oyunun motoru eski olduğu için oynarken çevirilmemiş yer bulabilirsiniz.
Oyunda birkaç değiştirilmesi gereken resimler var onun için gönüllü bir photoshop yapabilen birisine ihtiyacım var.
Bulamazsam da çevirilmiş hallerini bir dosyaya yerleştiririm ve sizde oradan okuyup anlarsınız çevirilmeyen yeri.
Oyunun fontu ile uğraşmak bir kaç günümü aldı ama buna değidi.
Üniversite başlayınca belki buna devam edebilirim bazı uğraştığım projelerde var o yüzden bunu tamamlamam bir photoshop ile ilgilenen birisi ile daha hızlı tamamlayabilirim diye düşünüyorum.
Discordum:PAROX#9959
Oyundan bir kaç görüntü:
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.798 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türkçe Yamalar