< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TranslatorParox -- 26 Nisan 2024; 21:51:35 > |
LISA: The Painful Türkçe Yama (ESKİ SÜRÜM DEFİNİTİVE EDİTİON DEĞİL)
-
-
eline sağlık
-
Ellerinize sağlık.
-
elinize sağlık
-
Eline sağlık, bende bunu bekliyordum
-
Ne demek bir sıkıntı olursa bana discord üzerinden yazmayı unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, ilgimi çeken bir oyundu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler.
-
epic games için de yapabilirmisiniz acaba epic gamese olmuyor,dcden de ulaşamadım mesajları katapmışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FURKAN_612 -- 26 Nisan 2024; 0:47:29 > -
Orijinal olan oyunda geçerli sadece oyunun dosyalarına bakarsanız orada orijinal başka bir exe dosyasi olması lazım
Yama için teşekkürler geçmişte yamayı kurmuş oyunu bitirememiştim ancak bugün steam versiyonuna tekrar kurduğumda yama çalışmadı. Gerçekten konusu itibariyle oynamak istediğim bir oyundu umarım güncellenir :)
-
font dosyası koymuşssunuz fonts klasörüne atın demişssiniz ama fonts klasörü yok dahi ben mi yapamıyorum acaba definitive editionla alakası yoktur değilmi
-
exe dosyası olarakta bir tane lisa the painfu ldefinitive edition.exe dosyası var oyunumda orjianl bu arada
-
Epic sürümü olmuyor bende uyumlu sürümün linkini koyabilir misiniz ya da hangi update olduğunu yazabilir misiniz.
-
Epic den aldıysanız maalesef güncelleyemiyorum yamayı
Başlığa yazdım yine de söyleyim epicten aldıysanız sadece unity sürümü var sizde. Steamden aldıysanız rpg maker yani eski olan sürümde kullanmaniz gerekiyor.
Eski sürümü ya steam veya korsan dan indirmeniz gerekiyor.
Korsan linki elinde olan var mı peki.
-
steamunlocked veya thepiratebay üzerinden indirebilirsiniz torrentle uğraşmak istemiyorsanız steamunlocked kullanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X