GÜNCELLEME: 19.07.2022 *Çeviri Xbox Gamepass ve Epic Games sürümüne uyarlanmıştır. *Eski yamada ki importlama yüzünden kalan bazı İngilizce yerler, Türkçe'ye çevrilmiştir. **Yine oyundan kaynaklı importlama kısmında bazı, İngilizce metinler kalmış olabilir. (çökme durumlarına karşı menüdeki birkaç yer İngilizce bırakılmıştır) *Genel çeviri düzenlenmiştir Steam ve Kaçak oynayan arkadaşlar da yamanın bu versiyonunu indirebilir. ÖNEMLİ BİLGİ: Oyun steam ve Xbox Gamepass için çıkan son güncellemeye uyumlu olarak çevrilmiştir. Yamayı kurmadan önce lütfen oyununuzu güncelleyin! "Kaçak" oynayan arkadaşların "v1.04" veya daha üst bir sürümünü indirmesi gerekiyor. Eski versiyonlarda yama çalışmıyor. Ve Türkçe yama olarak steam yamasını kurması gerekiyor. ÖNEMLİ BİLGİ2: Çeviri tamamen bağımsız olarak şahsım tarafından yapılmıştır, herhangi bir çeviri grubu, site vb. yerlerle bir ilgim yoktur. Lütfen yamayı başka yerde yayınlarken verdiğim blog linkinden başka link vermeyin! Yardımlarından dolayı birkez daha özellikle @sinnerclown n'a ve de @swat 'a teşekkür ediyorum. BAĞIŞ İÇİN HESAP BİLGİLERİM: Banka: QNB Finasbank İsim: Hakan Ayaş IBAN:TR470011100000000036831726 ÇEVİRMEN Hakan AYAŞ TEKNİK DESTEK XBOX GAMEPASS İMPORTLAMA @swat TÜRKÇE FONT Hakan AYAŞ ÇEVİRİ DURUMU Menü & Arayüz:%100 Etkileşim:%100 Altyazılar: %100 ÇEVİRİ NOTLARI: ***ÖNEMLİ LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİN*** *Güncelleme "19.07.2022" *Xbox Gamepass sürümüne uyarlanmıştır. *Steam sürümündeki importlamadan dolayı kalan İngilizce yerler düzeltilmiştir *Oyunun kendisinden kaynaklı olarak bazı yerlerde ki font sorunu düzeltildi. *Örgüt olan, Black Brigades'i orijinal olarak bıraktım çevirmedim. Türkçe tam anlamı "Siyah/Kara Tugaylar" anlamına geliyor. *Oyunda küfürler sansürlü veya farklı şekilde kullanılmış. Orijinaline uygun olarak sansürlü olarak çevirdim. Mofo= OÇ F#!#K OFF!=S#!#TİR GİT gibi... *Bazı çevirileri anlamını bozmayacak şekilde bize uyarlayarak çevirdim KURULUM STEAM: Yamayı oyunun kurulu olduğu "Road 96_Data" klasörüne kurunuz. Steam üzerinden oynuyorsanız program otomatik olarak doğru klasöre kuracaktır. Örnek: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Road 96\Road 96_Data KURULUM XBOX GAMEPASS: Xbox Gamepass için "ROAD96 XBOX GAMEPASS klasöründeki Yamayı oyunun kurulu olduğu "Road 96_Data" klasörüne kurunuz. Xbox Gamepass üzerinden oynuyorsanız program otomatik olarak doğru klasöre kuracaktır. Örnek: C:\XboxGames\Road 96\Content\Road 96_Data KURULUM EPİC GAMES: Epic Games için "ROAD96 STEAM & KAÇAK klasöründeki Yamayı oyunun kurulu olduğu "Road 96_Data" klasörüne kurunuz. Örnek: C:\Program Files (x86)\Epic Games\Road 96\Road 96_Data KURULUM KAÇAK: Kaçak oynayan arkadaşların "v1.04" veya daha üst bir sürümünü indirmesi gerekiyor. Eski versiyonlarda yama çalışmıyor. Ve Türkçe yama olarak steam yamasını kurması gerekiyor. Yamayı oyunun kurulu olduğu "Road 96_Data" klasörüne kurunuz. Örnek: C:\GAMES\Road 96\Road 96_Data HAKAN AYAŞ - youtube.com/KomputerDelisi
İNDİRME LİNKİ: kompüter delisi - türkçe oyun çeviri ve video Road 96 Türkçe Yama XBOX Gamepass & Steam & Epic Games (YAYINLANDI) https://hakanayas.blogspot.com/2022/01/road-96-turkce-yama-yayinlandi.htmlDİSCORD: https://discord.com/invite/St67nP3 KURULUM VİDEOSU: https://www.youtube.com/watch?v=tYQvsXhiyQs
Kompüter Delisiyoutube ÇEVİRMEN
Hakan AYAŞ
TEKNİK DESTEK
@sinnerclown
TÜRKÇE FONT
Hakan AYAŞ
ÇEVİRİ DURUMU
Menü & Arayüz:%100
Etkileşim:%100
Altyazılar: %100
ÇEVİRİ NOTLARI:
***ÖNEMLİ LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİN***
*Oyundaki bazı altyazılar dil dosyasında çıkmıyor. Bu yüzden nadirde olsa bazı metinler İngilizce kaldı maalesef. Siz oynarken daha fazla veya hiç görmeyebilirsiniz. Ayrıca importta çok hata olduğu için çeviri hatalarını düzeltemiyorum maalesef.
*Oyunun kendisinden kaynaklı olarak bazı yerlerde font sorunu oluyor. zaten ingilizce oynadıysanız bu hatayı görmüşsünüzdür. Font sorunu sadece size bir eşya verildiğinde oluyor. Tespit edebildiğim kadar bu font sorununda ki Türkçe karakterleri kaldırdım. Yine de birkaç tanesinde kalmış olabilir. Bunların dışında menü,etkileşim ve altyazılar da Türkçe font sorunu yoktur.
*Oyun, bildiğiniz üzere, baştaki sorulan sorulara ve seçtiğiniz seçimlere göre çok farklı şekilde başlıyor ve olaylar ona göre gelişiyor. Hepsini doğal olarak test edemediğim için, bazı altyazılar veya seçenekler/etkileşimler, saçma/garip gelebilir ve bu yüzden bazı çevirilerde anlam bozukluğu olabilir. Bunları lütfen bana bildirin, elimden geldiğince düzeltmeye çalışacağım.
*Örgüt olan, Black Brigades'i orijinal olarak bıraktım çevirmedim. Türkçe tam anlamı "Siyah/Kara Tugaylar" anlamına geliyor.
*Oyunda küfürler sansürlü veya farklı şekilde kullanılmış. Orijinaline uygun olarak sansürlü olarak çevirdim.
Mofo= OÇ
F#!#K OFF!=S#!#TİR GİT gibi...
*Bazı çevirileri anlamını bozmayacak şekilde bize uyarlayarak çevirdim
KURULUM:
Yamayı oyunun kurulu olduğu "Road 96_Data" klasörüne kurunuz. Steam üzerinden oynuyorsanız program otomatik olarak doğru klasöre kuracaktır.
Örnek:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Road 96\Road 96_Data
İNDİRME LİNKİ: 02.01.2022 AKŞAM 21:00'DE LİNK VERİLECEKTİR.
00:00 GİRİŞ
1. BÖLÜM LİSTESİ:
03:10 TATLI RÜYALAR
11:38 ACELE ETME (DOĞRU OLANI YAP)
18:20 DÜŞÜK FREKANS
24:06 GENÇLİK RUHU
36:21 YAĞMURU SUÇLAMAK
43:30 96. YOL
2. BÖLÜM LİSTESİ
53:25 TAVİZ YOK
01:03:39 ATEŞLİ
01:17:00 KİMSENİN BURADA OLMAMASI GEREKİYORDU
01:25:19 BİP BİP BİP
01:34:00 POLİS AKADEMİSİ
01:39:25 BANA DAHA İYİ DAVRAN https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Du8F3_07_7y4&q=EgQuLZpEGIys0o4GIhAdiyH6VsKtdCziaYTRW6BnMgFy< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompüter Delisi -- 8 Ekim 2024; 23:45:1 > |
Road 96 Türkçe Yama Yayınlandı!
Sevilen macera oyunu Road 96, artık Türkçe olarak mevcut. Oyunun Türkçe yaması, Xbox Game Pass, Steam ve Epic Games Store platformları için yayınlandı.
Road 96: Mile 0 Türkçe yaması, oyunun %100'ünü Türkçe diline çeviren kapsamlı bir yamadır. Bu sayede, oyunu Türkçe dilinde oynayabilir ve hikayenin her ayrıntısını anlayabilirsiniz.
Road 96 Türkçe yama indirmek için oyunu indirdiğiniz platforma bağlı olarak ilgili mağazayı ziyaret etmeniz yeterlidir.
Steam kullanıcıları, Road 96 Türkçe yama Steam Atölyesi'nden indirebilirler.
Epic Games Store kullanıcıları, Road 96 Türkçe yama Epic Games Launcher'ından indirebilirler.
Xbox Game Pass kullanıcıları, Road 96 Türkçe yama Xbox Mağazası'ndan indirebilirler.
Road 96 Türkçe yama ile Norland'ın büyüleyici dünyasını Türkçe olarak keşfedebilir, oyundaki karakterlerle Türkçe diyaloglar kurabilir ve maceranın her anını Türkçe dilinde yaşayabilirsiniz.
Yamanın yayınlanmasıyla birlikte, Road 96 Türkçe oynamak artık eskisinden çok daha keyifli ve sürükleyici bir deneyim haline geldi.