Korsan olan arkadaşlarım ve ben de dahil soracağım internette v1.04 indiriyorum çalışır mı ? |
Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) (2. sayfa)
-
-
Çalışır. Hem steam de hem de korsan v1.04 de denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğiniz için çok teşekkürler ayrıca korsan olan v1.04'ün indirme linkini alabilir miyim. Ben internette bulamadım da..
-
https://www40.zippyshare.com/v/1dt8L7p1/file.html
Buyrun hocam burdan torrent bağlantısını indirip kurun sorunsuz
-
Hocam bu arada yamayı indirip kurduğumda türkçe olmamıştı bende road96 türkçe çeviri içindeki iki dosyayı kopyaladım öyle yapınca sorunsuz çalıştı haberiniz olsun
-
Çok teşekkür ederim.
-
Turkce olmayan arkadaşlar. Setupta sorun var kendisi road 96 turkce diye klasör oluşturuyor. Onu silin. Dizinin sonu road96_data diye bitsin. Sütünü düzenleyip tekrar paylasacagim
setupdaki sorun düzeltilmiştir.
-
Elinize Sağlık, merak ettiğim oyunlardan biri bu oyundu yaması çıkınca indirimde oyunu aldım. Teşekkür ederim.
-
Emekleriniz için teşekkürler
-
Keyifli oyunlar. Desteklerinizi bekliyorum :)
Elinize sağlık.
-
Elinize sağlık.
-
Elinize sağlık
-
wacatac.b ml yamada isimli bir virüs var. o yüzden güvenip yükleyemedim. deneyen yükleyen var mı?
-
Yükle ve oynuyorum sıkıntı yok hocam
-
setupu öyle görmüş olabilir hocam belki. istersen masaüstüne boş bi klasöre cıkar sadece oyun dosyaları cıkacak.
-
Elinize sağlık
-
Ellerinize saglık basarılarınızın devamini dilerim türkce yama için tskler
-
Böyle şaheser bir oyununun türkçe yamasını yaparak bedavaya paylaştığınız için sizi tebrik ederim elleriniz dert görmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X