önceki yamada importlama da kalan ingilizce kısımları Türkçe'ye çeviriyorum ve gamepass uyarlamasıyla uğraşıyorum. yarın akşamdan sonra yayınlayacağım. |
Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) (5. sayfa)
-
-
sırf sana cevap vermeye girdim, tam da gamepassten deniyordum girmeyi, teşekkürler uğraştığın için bekliyorum yarın oynayayım oyunu o zaman
-
Setupu oyun dosyalarına otomatık kurmayın. masaustune çıkarıp kendınız yapıstırın ozaman çalısıyor. Yama için teşekkurler :)
-
durum nedir
-
gamepass için rez.
-
yarına kalacak arkadaşlar. bazı textlerin tekrar düzenlenmesi gerekiyor maalesef. Ayrıca eksiklerin giderildiği güncel bir çeviri olacak.
gecikme için kusura bakmayın iyi geceler 🙂
-
bu yama translate mi ?
-
Hayır normal çeviri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün geliyor mu sayın kompüter delisi ?
-
Sürekli birilerinin sormasına gerek yok. Bittiği zaman zaten çıkacak, sürekli sormanız süreci hızlandırmıyor.
-
? yarın geliyor demişsin geliyor mu diye sorduk
-
hocam gamepasste çalışır mı
-
gamepass uyarlamasını bekliyorum
-
insanlara bugün geliyor, yarın geliyor diyip, gelmediği zaman sorduklarında işinize bakın, bittiğinde zaten çıkacak şeklinde agresif cevap vermek neyin kafası?
-
Arkadaşlar ceviride ki eksiklikler ve uyarlama tamamlandı. Sadece import kısmı kaldı. Onun için de ben de @sinnerclown u bekliyorum...
Bir şeyin kafası olduğu yok. Okuma seklinizle alakalı bir agresiflik var sanırım.
xbox gamepass ve çeviri güncellenmesi tamamlandı. şuan da setup upload vb. işlemleri yapıyorum
-
Eline sağlık hocam, bekliyorum umarım yetişir sabaha.. Ellerin dert görmesin.
-
Ooo yüklenmiş bile, teşekkürler.
-
GÜNCELLEME: 19.07.2022
*Çeviri Xbox Gamepass sürümüne uyarlanmıştır.
*Eski yamada ki importlama yüzünden kalan bazı İngilizce yerler, Türkçe'ye çevrilmiştir.
**Yine oyundan kaynaklı importlama kısmında bazı, İngilizce metinler kalmış olabilir. (çökme
durumlarına karşı menüdeki birkaç yer İngilizce bırakılmıştır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompüter Delisi -- 19 Temmuz 2022; 1:29:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X