Arkadaşlar adını vermek istemediğim öncü bir firmada çalışıyordum protez saç ve gördüklerim beni çok üzüyor özel tasarım çok pahalı protez saçlara bir şey diyemem onlarda işcilik ve emek var ama çok para üstüne konuyor onlardan bağımsız şu an 2022 ekim piyasasında 4000-9000 aralığında protez saçların büyük bir çoğunluğu hazır kalıp size tavsiyem aliexpress almanız çünkü bizim gibi firmalarda alibaba gibi yan kuruluşundan toptan alıyoruz. Alibaba aldığımız hazır yüzde yüz doğal kaliteli insan saçı vergiler dahil 3000 geçmez sadeceyapışyırma ve kesmeye fiyat birden 6000 oluyor, eger tecrübeniz varsa yada arastırma yada ilginiz yüksekse daha az para harcayıp sonucu görürsünüz çünkü yaptırıp mağdur olan çok fazla panaızın en kötü yarısını kurtarmış olursunuz. Aliexpress bu zamana kadar kargolamayı çok hızlı yapıp 15 günde türkiyeye ulaştırıp ücretsiz iade hakkı veren TFMCG Official Store gerçekten çok iyi ve ekonomik firma , bazen gelen 10 ürünün 6sını sırf müşteri vazgeçti diye üstlerimin iade ettiğini bilirim ki bence doğru değil.
bu yazımın amacı karalama yada kötüleme değil kesim ve yapıştırma için ürüne bir o kadar para gerekli mi, kuaföre gitseniz o bile yardımcı olur , özel tasarıma sözüm yok ama onun da maliyeti yüksek değil aliexpress bakmanızı tavsiye ederim. TFMCG Official Store hızlı kargo ve ücretsiz iadeden dolayı tavsiye ediyorum(çoğu firmada iade ve kalite sorunuyaşadık) ayrıca ürüne koydukları video dikkat edin onun aynısı geliyor kargolamadan önce de kargonuzun en son halinn fotoğrafını yolluyorlar. Herkese sağlıklı iyi günler dilerim...
Arkadaşlar düzenli kan testi de yaparak serbest testesteron DHT kadar tahlillerimdr sorun olmadı. Aynı zamanda sağlıklı da besleniyorum hatta 3-4 aydır makarna-yulaf ve tavuk-balik dışında ağzıma bir şey girmedi multivitamin, OMEGA 3, keten tohumu yağı vs kullanıyorum beslenme de sorun yok hormon da sorun yok 2 yılımı verdim. 1.75 boy 66 kg . Ve vücut ölçüleri kol 36 cm / bel 77 cm / omuz 117 cm . Dış görünümden spor yaptığım belli oluyor karnım ayakta sorun yok ama oturduğum da biraz katlanıyor. Benim anlamadığım. Bu boy ve kilo da spora başlasaniz 3 aya mi yaparsanız gerek internete vidleolar gerek salondaki arkadaşlar canavar gibi. çok iyiler. İlaç olmadan bu işin sınırı nedir çok uğraşıyorum yüzde 13 yağ oranın altına da inemiyorum . İlaç kullanıp sonra kullanmamış taklidi mi yapıyorlar çözemedim. İlaç kullanmak yattığın yerden kas yapmak değil kimsenin emeğini küçük görme değil niyetim sadece motivemi kaybettim. Bu işi doğal yapan yada ilaçsız dönemden ilaçlı döneme geçerken ki farklılıklari benimle paylaşabilecek var mı :(
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 605 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor