Arkadaşlar düzenli kan testi de yaparak serbest testesteron DHT kadar tahlillerimdr sorun olmadı. Aynı zamanda sağlıklı da besleniyorum hatta 3-4 aydır makarna-yulaf ve tavuk-balik dışında ağzıma bir şey girmedi multivitamin, OMEGA 3, keten tohumu yağı vs kullanıyorum beslenme de sorun yok hormon da sorun yok 2 yılımı verdim. 1.75 boy 66 kg . Ve vücut ölçüleri kol 36 cm / bel 77 cm / omuz 117 cm . Dış görünümden spor yaptığım belli oluyor karnım ayakta sorun yok ama oturduğum da biraz katlanıyor. Benim anlamadığım. Bu boy ve kilo da spora başlasaniz 3 aya mi yaparsanız gerek internete vidleolar gerek salondaki arkadaşlar canavar gibi. çok iyiler. İlaç olmadan bu işin sınırı nedir çok uğraşıyorum yüzde 13 yağ oranın altına da inemiyorum . İlaç kullanıp sonra kullanmamış taklidi mi yapıyorlar çözemedim. İlaç kullanmak yattığın yerden kas yapmak değil kimsenin emeğini küçük görme değil niyetim sadece motivemi kaybettim. Bu işi doğal yapan yada ilaçsız dönemden ilaçlı döneme geçerken ki farklılıklari benimle paylaşabilecek var mı :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vücut Geliştirme İstediğim seviyede değilim Motivem bitik :(
-
-
Öncelikle moralini bozma 2 yıl önceki senden daha iyiysen bir şeyler başarmışsın demektir
Önerilerime gelirsek bulk yapmanı öneriyorum 175 boy için 66kg az bir bodyci olarak söylüyorum.bulk yap olabildiğince temiz olsun ama çok da takılma . Hayvan gibi ye yani. Antrenmanlarını da ağır ve zorlayıcı yap progressive overload ve mind muscle connection gibi konulara dikkat et doğru formda olmak kaydıyla ağır çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum sporu sağlık için yapacaksın. Bunu aklınıza mıh gibi işleyin. Görünüş ise işin eğlenceli yanı olmalı. Sadece görünüş için spor yapacaksan bu sorunu halletsen bile başka bir takıntı sahibi olacaksın. Sağlığın yerinde ise takma kafaya bence.
-
böyle bir saçmalık yok. ağırlık antremanları seni daha sağlıklı yapmaz git kardiyo yap, yürüyüş yap sağlık isitiyorsan. vücut inşaa etmek istiyorsan estetik olmak istiyorsundur. vücut geliştirmeci olupta sağlık için yapıyorum diye bir saçmalık yoktur bunu mıh gibi aklınıza işleyin.
-
Ağırlık çalışmanın daha sağlıklı yapmayacağı kanısına nasıl vardın dostum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"vücut geliştirmeci olupta sağlık için yapıyorum diye bir saçmalık yoktur" Bizim izmit'te Kadir Hoca var. Bu hafta sonu yanındaydım. Senin gibiler için çok güzel lafları var ama yazamıyorum forumda.
Sen bu kafa ile devam et.
-
Dolpin karşısı Proteinshop'da mı yapıyorsun antrenman'ı dostum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaynak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Gebze'de yaşıyorum. Gebze'de bir salonda yapıyorum. Ama uğrak yerimdir İzmit. Oradan biliyorum. Geçen nikah vardı, Yunus Emre Kültür merkezindeydim.
-
Hocam o salonda veya instagram da gördüğün vücutlar ve öle yulafmış fıstık ezmesi imiş tohum yağıymış onlarla olmuyor hepsi yediği yemekleri antremanları çekiyor ama kullandıkları ilaçları çekmiyor. Herkeste sanıyor ki bende yulaf yumurta tavuk yesem böle olacam alakası yok bir seviyeye kadar olabilirsin ama hme hacimli hem parçalı olamazsın. Bu spor hormon sporu nereden biliyorsun dersen 5 sene naturel yaptım her türlü beslenmeyi uyguladım dediğin gibi günlük kuruyemişime kadar aksatmadım yemekleri yanında taşıdım fakat bir yere kadar oldu aynı besleme ve antreman şeklini kür ile uyguladım sonuç muazzamdı 5 sene de yapamadığım vücudu 8-12 haftalık kürle yaptım. Sağlık konusuna gelirsek ben sağlık için yapmıyordum amacım istediğim hacimli parçalı bir vücuda sahip olmaktı beslenme şeklimiz bile sağlıksız sayılabilir. Ayrıca hocam kilo Bu sporda öenmli değil ben boyum 1.73 90 kiloda bile göbeksizdim karın kaslarım belli idi yazın definasyon döneminde 80 kilo da tamamen daha parçalı, damarlı ve hacimli görünüyordum. Konu sadece ilaç kullan yat değil her sabah minimum aç karnına kardiyomu yaptım beslememi yine vücuduma göre takip ettim antremanı aksatmadım dinlenmeye önem verdim definasyon da yazları dondurma bile yemeden geçirdim. Kışın bulk döneminde ayda bir veya iki defa cheat meal yaptım kardiyolara devam ettim. İlaçta alsan yattığın yerden olmaz ama o vücutlar ilaçsız da olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbüs -- 16 Haziran 2022; 19:46:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kesinlikle katılıyorum. Bu arada kullandıkları ilaçları hep bahsederler. Hatta naturel yaptım diye ilaç basıp dolaşanlara çok laf sokarlar.
Yazdıklarınıza gelince haklısınız demekten başka yazacak bir şey yok. İlacı, kürü basmadan bir yere kadar geliniyor.
-
hepinize toplu cevap vereyim.
sağlık istiyorsanız crossfit yapın, kardiyo ağırlıklı antrenmanlar yapın. kaynak mı arıyorsunuz, bu işi yapan sporcular alın size kaynak.
yüksek ağırlıklarla kaslara maksimum hasar verip büyütmeye çalışıyoruz bu kuvvetten öte görünüş veriyor. kondisyon ve sağlıklı hayat istiyorsanız full naturel takılın abicim. he sağlık diyorsan düzenli beslenme ve uyku, egzersiz yapmanın vermiş olduğu günlük hareket oky sağlık diyebiliriz.
ama burada hardcore antrenman yapan kimse de sağlık için zırvasını konuşmasın artık. "sağlık için yapıyorum yea" diyen kişi net zarganadır konuşulmaz bile. bu size toplu olarak verdiğim son cevabım olsun.
adamın verdiği örnek kadir hoca :D bana lafları varmış :D kadir hocaya sor bakalım estetik ve büyük olmak için ne yapmak lazımmış :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut the Mighty -- 28 Temmuz 2022; 3:53:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X