Dünyanın zengin ve başarılı insanlarının vücut geliştirme yapmaya vakti yok. Bizim boş beleş adamlar salonlarda ağırlık kaldırıp indiriyorlar. vücutla uğraşanlara bakın. Hangisinin adam akıllı bir mesleği var ya da hangisi zengin? Hiçbirisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vücut geliştirme boş adam işidir
-
-
Cebinde parası yok. Napıcak? Karşı cinsi etkilemek için vücut yapacak. Zamanı bol nasıl olsa.
Ya da özgüveni yok, özgüveni arttırmak için spor yapacak. Ama kavgaya girişse korkak olduğu için belki kolu 25 cm bile olmayan birisinden dayak yiyecek.
Cesaret sonradan kazanılmaz!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum çılgın mısın elon musk parayı bulduktan sonra ilk iş saç ektirdi gitti spora başladı gitti estetik yaptırdı
Jeff bezos parayı buldu ilk iş gitti vücut yaptı
Tabi ki bu adamlar mr olimpia kadar vücut yapmıyorlar ama spor, fitness, vg özellikle para sahibi elit insanların uğraştığı bir şeydir genel anlamda.
Esenyurt ile Beşiktaşı kıyasla bakalım spor konusunda, bu spor gıdalarının sağlıklı gıdaların pahalı olmasının da bir sebebi var, çünkü hitap ettiği kesim elit, zengin insanlar.
Modern hayatta dış görünüş ve estetiğin yeri daima çok fazladır. Fakir adamın işçi kesimin dış görünüşüne ayıracak vakti yoktur. Gerek vücut geliştirme olsun gerek saç ektirme olsun gerek herhangi bir estetik operasyon olsun hepsi modern hayatın getirilerinin arasındadır.
Bak bu aşağıdaki görsel de nüfusa göre en çok spor salonu üyeliği olan ülkeler. İsveç, Norveç, İngiltere, Hollanda, Danimarka, ABD gibi ülkeler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 26 Ocak 2021; 19:41:35 >
-
Spor yapmak, fit olmak farklıdır; salonda en az 2 saat ağırlıklarla cebelleşmek farklıdır. Kardiyo, yerinde spor sağlığa yararlıdır.
Kastettiğim şey hayatının merkezini ağırlık kaldırmayı koyan ipsiz sapsız tipler.
Hocam spor yapmak boş iş değil. Spor yapan adamların çoğu durduk yere kavga etmez mesela çünkü karşındakini haşat edeceğini bilir. Olumsuz durumlarda spor çok işe yarıyor. Birisi laftan anlamıyorsa uyarmana rağmen orada halledebiliyorsun pat pat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 26 Ocak 2021; 19:45:21 > -
Fit olmak için de ağırlık kaldırman gerekiyor. Sen o devasa kas yığını adamlardan bahsediyorsan ben hayatımda 1 kişi bile görmedim öyle.
ABD ve Almanyaya gittim özellikle gençlerin büyük bir çoğunluğu spor yapıyor, burada etrafımda 1 kişi bulamıyorum sporda bana eşlik edecek. İnternette o ağzınızın suyu aka aka baktığınız yabancı genç üniversiteli kızlara Allah'tan bağışlanmamış o vücutlar, neredeyse hepsi spor yapıyor. Aç ABD'den Avrupa'dan festival falan izle gerek kızlar gerek erkekler hepsi gıcır gıcır. Dediğim gibi çoğu spor yapıyor neredeyse hepsi fit.
-
vücut geliştirme boş adam işi değildir de türkiyede bunu yapanların %99 u boş adamdır -
hangi bodyci çaldı bu adamın sevgilisini ?
-
ağırlık kaldırmadan fit olmanın formülünü paylaşır mısın ?
-
Ağa protein olmadanda bı mrolmpya olmasada siradan insandan ayırt edilebilecek bir vücut yapılabilir mi
Sen adama diyosunki günde buz kadar protein yemessen işe yaramaz.adamda tabi yapmaz.100 Gr protein 10 TL.ayda min 300 TL proteine gidiyo az paramı? Bunun kaliteli yağı karbonhidratı salon üyeliği cartı curtu derken min 600 700 u buluyor.millet o paraya 5 kişilik ailenin mutfak masrafını karşılıyor yada kirasını veriyor.hele bide bizim.gibi.ogrenciler.nerden bulsun bu parayı?
Yapmaya hevesleniyoruz sonra bu hesap kitaplar devreye giriyo bide protein olmadan vücut yapılmaz diyenlerde olunca hiç heves kalmıyor .
Bu işin doğrusunu açıklayın olurmu olmaz mı?
Abartmak boş adam işi ama fiziğine dikkat etmek kötü bir şey değil. 170 boyunda 50 kilo mu olsun millet oğlan çocuğu gibi?
-
hayatım düzene girer girmez inşallah ilk iş spor salonuna yazılacağım.
spor yapmayan adam bitkin ve hımbıl oluyor. hayattan zevk almıyor. sağlığa faydasını saymıyorum bile.
ama tabi protein tozlu vs doğal olmayan bir vg'den bahsetmiyorum, gidip haftada 3-4 gün ağırlık antrenmanı ve sağlıklı bir beslenmeden bahsediyorum
-
Oraya bi grafik koyunca ağırlık kaldırmak boş iş olmaktan çıkmıyor. Bahsettiğin adamlar 20 30 sene köpek gibi çalışmış en sonundu başarıya ulaşıp zengin olup spor vs yapıp kendine bakan adamlar. Bizimkiler asgari ücretle gidip her gün 2 saat hamallık yapıyor salonda. O kadar zamanı başka biseye harcasa rahatlığa kavuşacak belki ama kız için işte 2 3 saat hamallık yapıyorlar zavallılar. Anca keko kızlar vücuda düşer
Düşüncene bir şey demiyorum haklılık payın var ama son cümlen tamamen kendini kandırmak
Kendi tarafından bak, sadece keko erkekler mi vücudu güzel kızlara düşüyor? Güzel vücudu olmayan bir kızı sen çekici buluyor ya da beğeniyor musun? Kızlar da bu konuda seçici davranıyor tip boy vücut bunlar hepsi birer faktör hepsine bakıyorlar
-
Zaten söyledim spor biraz elit modern kesimin işidir, tabi ki pahalıdır tek burada değil yurtdışında da pahalı. Gidip fastfooda 3-5 dolara ulaşabiliyorken sağlıklı yiyecek yapan restorantlar, sporculara özel yemek üreteb restorantlar 20 dolar ortalama yemekler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenZaten söyledim spor biraz elit modern kesimin işidir, tabi ki pahalıdır tek burada değil yurtdışında da pahalı. Gidip fastfooda 3-5 dolara ulaşabiliyorken sağlıklı yiyecek yapan restorantlar, sporculara özel yemek üreteb restorantlar 20 dolar ortalama yemekler
Tavsiyen ne abi?
Bence sporun her türlüsü iyidir. Sağlığını etkileyen ilaç almazsan ( protein tozu yada bca değil daha büyük kimyasal ilaçlar) vücut geliştirme yada fitness de iyidir sağlıklı kalmanı sağlar. Benim için en basitinden işin stresini atmak için bire bir mutlu ediyor beni. Başkasını mutlu eden sağlığa zararlı olmayan şeylere boş iş demek pek doğru değil. -
Bir düzine saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dostum çılgın mısın elon musk parayı bulduktan sonra ilk iş saç ektirdi gitti spora başladı gitti estetik yaptırdı Jeff bezos parayı buldu ilk iş gitti vücut yaptı Tabi ki bu adamlar mr olimpia kadar vücut yapmıyorlar ama spor, fitness, vg özellikle para sahibi elit insanların uğraştığı bir şeydir genel anlamda. Esenyurt ile Beşiktaşı kıyasla bakalım spor konusunda, bu spor gıdalarının sağlıklı gıdaların pahalı olmasının da bir sebebi var, çünkü hitap ettiği kesim elit, zengin insanlar. Modern hayatta dış görünüş ve estetiğin yeri daima çok fazladır. Fakir adamın işçi kesimin dış görünüşüne ayıracak vakti yoktur. Gerek vücut geliştirme olsun gerek saç ektirme olsun gerek herhangi bir estetik operasyon olsun hepsi modern hayatın getirilerinin arasındadır. Bak bu aşağıdaki görsel de nüfusa göre en çok spor salonu üyeliği olan ülkeler. İsveç, Norveç, İngiltere, Hollanda, Danimarka, ABD gibi ülkeler var. |
Vucut gelistirmeye karsi neden insanlar bu kadar onyargili anlamoyorum.
Genelde de bu adamlarin gerizekali olduğunu yazıyorlar. Spor salonlarina hic ugramadiniz sanırım, geneli universite ogrencisi ve eminim bu adamlara salak diyenlerden daha akilli ve mantikli insanlar 7-8 yildir spor yapiyorum, kimya mezunuyum yuksek lisansim var ve ticaret ile ugrasiyorum. Simdiye kadar gittigim 3-4 farkli spor salonunda da genel profil guclenmek ve daha güzel gozukmek amacli gelen genclerden olusuyor, cogunluk universiteli ya da is cikis saatleri belli bir duzende olan memurlar. Zaten ulkede issizlik bu kadar cokken, isi olmayan adamlarin ve ipsiz sapsizin da esrar cekecegine spor kulturu ogrenmesinin daha yararli oldugunu dusunuyorum. Ayrica vucut gelistirme yapabilmek icin, azicik anatomi, beslenme kültürü bilmek ve surekli gelisimden haz almak gereklidir. Yani Z kusaginin renkli ekranlara bakarak zombilestirildigi bir devirde herkesin devam edebilecegi bir efor degil. Hobilerin en guzeli, en sagliklisi vucut gelistirme diye dusunuyorum. |
Bu tipler bize laf sokmaya çalışıyor |
Spor yapmamanın her türlüsü kötü. Ne iş yaparsan yap, hangi işle uğraşırsan uğraş en azından bi dambıl kaldırıp, indirmek gerekiyor. 1.90 boyunda olup ideal kiloda olsan bile spor yapmayanların fizikleri berbat oluyor. Sadece bu değil tabi ki. Damar sağlığı açısından da spor çok önemli. 40 lı yaşlara gelince tansiyon ve şeker hastalığı ardından kalp rahatsızlıkları ortaya çıkar spor yapmayanlarda. |
vücut geliştirme boş adam işi değildir de türkiyede bunu yapanların %99 u boş adamdır
|
bilgisayar başında pineklemekten başka icraati olmayan asosyal ezikler yargı dağıtır olmuş kendinizi bu kadar belli etmeyin |
hangi bodyci çaldı bu adamın sevgilisini ? |
2 güne 1 spor yapıyorum. Aburcubur da yememe rağmen gayet fit haldeyim. Genel olaraksa sağlıklı besinler tüketiyorum. Gıda takviyesi almıyorum.
Salonlar kapanınca evde devam ettim. Basit ağırlıklarla yeterince hareket yapılıyor. 100 kilodan 80e indim. Şimdi 90 oldum ama üçgen tersine döndü. Sivri yer aşağıda. Ayrıca sporla ilgilenen adam sokaktaki itle uğraşmaz. Ego tatminine ihtiyacı yoktur. Siz asıl boş beleş tipleri dert edin.0 |
Benzer içerikler
- passiflora reçeteli mi
- 100 ml parfüm ne kadar gider
- beynim duruyor düşünemiyorum
- trendyol toplayıcı olmak
- alçıya alınan ayak nasıl durmalı
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X