Şimdi Ara

Vücut geliştirme boş adam işidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan beyni geliştirmek sen kas konusunda iyi olsaydın en güçlü kaslara sen sahip olurdun, seni sen yapan beynindir. Hayvanlardan üstün yapan kasların değil aklındır. İstediğin kadar kas geliştir bir fil kadar ya da ayı kadar kaslı olamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış. İsteyen istediğini yapar kimsenin hayatına kimse karışamaz xd. Ben veya bir başkası bunu illa da karı kıza hava atmak veya kendimi tatmin etmek için yapacak değil. Hadi millet öyle yapıyor olsun. Bize ne ki? Boş adam işi diyince de eline ne geçiyor aga sanki sal gitsin. Sırf 30 40 cm kolu var diye düşecek kızlar da varsa gidip düşsünler bu aynı şey gibi, ikisi aynı şey değil tabii ama "ben ş*refsiz seviyorum yhaa" diyen tiplemelerin gidip de elin kekosuyla dolaşması gibi, gitsin o zekayla anca o kişiyi bulur ztn. Yani istediği kadar karşı cinsi etkilemeye çalışsın xd. Adam akıllı birini bulamadıktan sonra ne işe yarıyor o kas o özgüven o tip bakalm görelm xd.

• Spor yapmamanın her türlüsü kötü. Ne iş yaparsan yap, hangi işle uğraşırsan uğraş en azından bi dambıl kaldırıp, indirmek gerekiyor.

1.90 boyunda olup ideal kiloda olsan bile spor yapmayanların fizikleri berbat oluyor. Sadece bu değil tabi ki. Damar sağlığı açısından da spor çok önemli. 40 lı yaşlara gelince tansiyon ve şeker hastalığı ardından kalp rahatsızlıkları ortaya çıkar spor yapmayanlarda.

• Oha çok tatlı :)
  • En uzun yaşayan insanın öğütü yapabildiğin kadar az haraket et . Sağlıklı beslen . Bence her aşırı spor sağlıklı değil . Tutup hergün 10km yürümenin vucudu kalbi yorduğuna inanıyorum. Günde 1-2 km yürümek ve ağır kaldırmamak yeterli bence . Herşeyin fazlası zararlı yaşayabilecek kadar haraket edin hatta birazda fazlasını yapın ama kesinlikle kilolu olmayın . Heleki vucud geliştirmek için günde toplamda 10 ton ağırlık kaldırmak hiç akıl işi gelmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 27 Ocak 2021; 2:11:52 >
  • Aga illa salona falan gidecekseniz gidin bir dövüş sporu falan öğrenin. Body building harbi boş iş. Evde şınav, mekikle, sokakta çıkıp koşarak falan da fit olursun. Madem salonluk vaktiniz var bari bir işe yarasın. Bir vatandaş var adını şimdi hatırlamıyorum youtubeda denk geldim kanalına abdde fitness hocası. Adam nasıl bir steroid bastıysa öyle bir şişmiş ki konuşurken nefes alamıyor. Yazıktır günahtır.
  • yharf Y kullanıcısına yanıt
    Vucut gelistirmeye karsi neden insanlar bu kadar onyargili anlamoyorum.
    Genelde de bu adamlarin gerizekali olduğunu yazıyorlar.
    Spor salonlarina hic ugramadiniz sanırım, geneli universite ogrencisi ve eminim bu adamlara salak diyenlerden daha akilli ve mantikli insanlar
    7-8 yildir spor yapiyorum, kimya mezunuyum yuksek lisansim var ve ticaret ile ugrasiyorum. Simdiye kadar gittigim 3-4 farkli spor salonunda da genel profil guclenmek ve daha güzel gozukmek amacli gelen genclerden olusuyor, cogunluk universiteli ya da is cikis saatleri belli bir duzende olan memurlar. Zaten ulkede issizlik bu kadar cokken, isi olmayan adamlarin ve ipsiz sapsizin da esrar cekecegine spor kulturu ogrenmesinin daha yararli oldugunu dusunuyorum.

Ayrica vucut gelistirme yapabilmek icin, azicik anatomi, beslenme kültürü bilmek ve surekli gelisimden haz almak gereklidir. Yani Z kusaginin renkli ekranlara bakarak zombilestirildigi bir devirde herkesin devam edebilecegi bir efor degil.
    Hobilerin en guzeli, en sagliklisi vucut gelistirme diye dusunuyorum.

• bilgisayar başında pineklemekten başka icraati olmayan asosyal ezikler yargı dağıtır olmuş

kendinizi bu kadar belli etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 27 Ocak 2021; 14:7:45 >
  • Bu tipler bize laf sokmaya çalışıyor Vücut geliştirme boş adam işidir 

Vücut geliştirme boş adam işidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Bu tipler bize laf sokmaya çalışıyor  

helal sana mr olympia

• Saçmalama kuzen.
    Spor yapan insanın kendisine saygısı vardır.Yurtdışında millet allasını yapıyor bu işin.
    Asıl spor yapmadan hareket etmeden kıç üstü yatan adam boş adamdır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 güne 1 spor yapıyorum. Aburcubur da yememe rağmen gayet fit haldeyim. Genel olaraksa sağlıklı besinler tüketiyorum. Gıda takviyesi almıyorum.

Salonlar kapanınca evde devam ettim. Basit ağırlıklarla yeterince hareket yapılıyor. 100 kilodan 80e indim. Şimdi 90 oldum ama üçgen tersine döndü. Sivri yer aşağıda. Ayrıca sporla ilgilenen adam sokaktaki itle uğraşmaz. Ego tatminine ihtiyacı yoktur. Siz asıl boş beleş tipleri dert edin.0

• Adam spor yapmak boş iştir dememiş, vücutçuluk boş iştir demiş. Siz kalkmışsınız ne anlatıyorsunuz?
  • Spora vakit ayırmak vücut yapmaktan ziyade sağlıklı ve fit kalmak içindir. Bazı insanlar ne kadar yese de kilo alamaz. Tek çareleri vücut yapıp kas kütlelerini arttırarak kilo almaktır.

Bununla beraber beslenmeni de düzene sokarsan hayat kaliten artar. Az hasta olursun. Bağışıklık sistemin güçlü olur. Otoinmüm hastalıklara karşı dayanıklı olursun.

Bu olaya koruyucu hekimlik gibi bakmalı ve herkes bu saydıklarıma dikkat ederek kendi koruyucu hekimi olmalıdır.

Artık elimizdeki telefonlardan istediğimiz anda istediğimiz bilgilere ulaşabiliyoruz. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Saçmalama kuzen.
    Spor yapan insanın kendisine saygısı vardır.Yurtdışında millet allasını yapıyor bu işin.
    Asıl spor yapmadan hareket etmeden kıç üstü yatan adam boş adamdır...

yurtdışında da herkes mr olympia değil

ama ortalama bir insan daha fit orada haklısın.

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt

Konuya gelen yorumları okumayı bıraktım. Vücutla uğraşanlar böyle işte, daha okudukları şeyi anlayamıyorlar. Kendilerini kendi elleriyle belli ediyorlar Vücut geliştirme boş adam işidir 

• quote:

Orijinalden alıntı: yharf

Konuya gelen yorumları okumayı bıraktım. Vücutla uğraşanlar böyle işte, daha okudukları şeyi anlayamıyorlar. Kendilerini kendi elleriyle belli ediyorlar  

söylediklerinde doğruluk payı yok değil ama yanıldığın konu bu

spor yapan , vücut yapan düzgün insanlar da var. ha eğer hayatını spor salonunda geçirenleri diyorsan , 24/7 spor muhabbeti yapanları diyorsan haklısın. onlar boş bence de..

ama vücut çalışan herkes boştur demek yanlış

• Ben de vücut çalışıyorum. Ama hayatımın merkezinde bu yok.

tam dediğin gibileri kast ediyorum. Hayatının merkezine sporu koymuş, sabah akşam brodein moruq, kollar 35de kaldı artmıyo moruq. dedlift 250kg moruq diyenler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.