Ortalama tip ama kaslı bir erkek koy bir de yakışıklı ama çöp fizikli birini koy. Sonra da 100 kıza sor hangisi ile sevgili olmak isterdin diye. en az 97si kaslı erkeği seçmezse ben de bir şey bilmiyorum. Boşuna kendini teselli etmeye çalışma. Erkeklerin nasıl büyük göğüs büyük kalça hoşuna gidiyorsa kadınların da kaslı erkek görmesi hoşuna gidiyor. |
Vücut geliştirme boş adam işidir (4. sayfa)
-
-
Fitness camiasında zaten "bro" gibi çalışanları kimse sevmez.Senin o tiplerden dert yandığın belli.Ve bu işi hayatının merkezine koyanlar asıl boş kişi demişsin.O durumda da profesyonel vgciler boş mu anlamadım ???Adamlar bu işi seviyor ve bu işi yapıyorlar.Sanırım sen de zamanında bro gibi çalıştın ve vg'yi yanlış anladın o yüzden böyle bir yorumda bulunuyorsun -
vücut geliştirme tam anlamıyla g.t isteyen bir şey , en başta disiplin işi tabi burada bahsettiğim pro vücut geliştiren adamlar gidip bakın bakalım mr olympia olan adamların hayatlarına, bizim gibi sıradan düzenli spor yapanlar için de bence şu hayatta yapabilecek en mantıklı şey , haftada 3-4 gün gidip 1 saat antrenman yaparsın hem uyku düzenin olur hem yemek düzenin olur hem gün içindeki duruş bozukluklarından dolayı oluşan problemleri giderilir
-
vücut geliştirme ve düzenli spor boş vakti olanlar içindir.
-
vücut geliştirmeyle uğraşan biri olarak kısmen doğru bulduğum bir önerme.
Bazen kendimi sorgulayıp neden uğraşıyorum diye soruyorum kendime. Galiba günü doldurmak için daha iyi bir seçeneğim yok.
Ha sağlıklı olacaz öyle böyle olacak demek te insanı mutlu ediyor. Hepsi geç 105 yaşına kadar yaşayan dedemin bodybuild yaptığını sanmıyorum.
Keza türkiye gibi bir memlekette artık yemek bile lüks. Burger yiyeceksin olmuş 30 lira. Hadi etler dışarıdan geliyor desen Amasyadan geliyor.
Ha dışardan et alıp evden yapalım diyen angutlar var birde.
Yıl olmuş 2021 adamlar 3 kişilik fabrikada 100 kişilik yemek yapıyor. Sen git evinde yemek yap. Benim vaktim o kadar ucuz değil. Her ne kadar yediğim yemeklerin %80ini kendim yapmak zorunda kalsam dahi bu ilkelliktir arkadaşlar...
Özet: Kapitalist desen değil, sosyalist desen değil, müslüman desen değil, ateist desen değil ortaya karışık saçma sapan bir düzenin sonucu da ancak bu kadar...
-
Hayır anlamadığım agirsaglamcimisin hemen brolara laf giydirmeye başlamışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayda broların etkisi birinci sırada niye giydirmeyeyim ki?Ve evet ağırsağlamım -
6 senedir spor yapıyor kolu hala 38 cm kalflari 31 cm
Adam hem spor hem de medya ile uğraşıyor.Ve pr'ları kendi sikletine göre çok iyi Birazcık spora önem verse tabi biraz daha hacimlenir daha da güçlenir gerçi genetiği de hayvan gibi bir cüsseye el vermiyor.Yani bulunduğu şartlar altında vücudunu çok iyi geliştirmiş bence. -
Nerden biliyosun belki ilk 1-2 ay fullbody le hanlığı attıktan sonra bro split yapsaydı şuan daha iyi bir konumdaydi? Yaptımi? Hayır yapmadı.
Tamamda spora günde vereceği 2 saat alt tarafı.bumu yani medyayla ugrasmasina engel olacak.sacma bahaneler bunlar.
Medya diyorsun zaten ordan kendin olayı görmen lazım.adam zaten mehdinis stronglifts 5x5 programını aldı agirsaglam 5x5 dedi.yani aynen adam medyayla uğraştı popülerlik kazanmaya calisti bilimsel veriler vs diye.
Sadece soruyorum dediklerim kesin doğrudur diye bir iddiam yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 13 Mart 2021; 23:30:9 >
Bro split yapsaydı daha iyi gelişirmiydi bilemem o kadarını.Kendisinin yaptığı videolar popülerlik kazansın diye de yapılmıyor bence(son videolarda clickbait sayılabilecek içerikler var ama gerçi de tüm videoları aynı formatta).
Asıl popülerlik için yapılanlar çok basit anlatımla kısa zamanda vücudunu çok iyi bir şekilde geliştireceğini vaadetmektir.Bu videoları sende biliyorsundur.Fitness piyasasını onlar döndürüyor resmen.
Ve bilimsel veriler dediğin kısımda çok kolaya kaçtıö ben.Ağırsağlamın sunduğu spor felsefesi daha çekici ve gerçek geliyor.Hiçbirine de bakmadım acaba öyle mi diye çünkü güveniyorum.Yoksa öbür türlü bb ve pl kekoların eline kalacak.Bu ağırsağlam türkiyede tek ve eşsiz ya.
Neyse çok övdüm bi su içeyim bari
-
Bir videoda mizah amaçlı yapılmış bir videoda agirsaglam kendi soyluyo 5x5 ten bı popülerlik yakaladık devam ettik diye.ki gerçekte bu bence.
Onu geçtim sen mesela.fayda sağladı mi agirsaglamdan vücudun ne durumda
Fikri resimle destekleyelim.
Arkadaşlar kimse size gidip mal gibi steroid basıp tavuk gibi şişin demiyor. bu devirde yaşınız ne olursa olsun imkanlarınız el veriyorsa iyi kötü bir spor salonuna gidip düzenli, disiplinli bir şekilde sporunuzu yapın. hem hayat kaliteniz çok artacak bundan emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 16 Mart 2021; 10:44:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X