Şimdi Ara

Vücut geliştirme boş adam işidir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu okuyunca kan beynime sıçradı yemin ederim, ülkenin %90'ı okuduğunu anlamıyor. Burdakilerin çoğu 20 yaş üstü ulan elinize 2 kitap da mı almadınız da hala spordan bahsedilmediğini anlamıyorsunuz **?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam pc başında oturmaktan 120 kilo olmuş, az hareketin edin vücutçuluk boş iş diyo komedi :D forumun yarısı kız diye ağlayıp duruyor, ağlamak yerine beach body yapın gencolar

• hocam çocuklar kendilerini avutup mutlu oluyor işte bırak mutluluklarını bozmayalım :D Vücut yapan adamlar 1-2 saat spor yapmak yerine gelip donanımhaberde takılsalar boş insan olmazlardı oysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos adam isi degildir, yapmayanida elestirmem herkes kendi hayatini yasar saglikli oldugu surece biraz kilo fazlasi da olabilir bir insanin kimene.

Ama guzel bisey yapin, 40 santim kollarimla hatunlari kaldirip firlatirken, ustumde ziplayan karinin eli gogus kaslarima giderken hic te bos adam isi gibi gelmiyor. Tekrar basladim bench press bastiktan sonraki tatmin duygusu cok az seyde var. Eskiden 100 kilo basardim vay be.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Bos adam isi degildir, yapmayanida elestirmem herkes kendi hayatini yasar saglikli oldugu surece biraz kilo fazlasi da olabilir bir insanin kimene.

Ama guzel bisey yapin, 40 santim kollarimla hatunlari kaldirip firlatirken, ustumde ziplayan karinin eli gogus kaslarima giderken hic te bos adam isi gibi gelmiyor. Tekrar basladim bench press bastiktan sonraki tatmin duygusu cok az seyde var. Eskiden 100 kilo basardim vay be.

kolların 40 cm mi hocam

• Bir zargananın ağlayışı.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

kolların 40 cm mi hocam

Alıntıları Göster

Evet ama genel olarak kemiklerimde kalin asiri kastan degil dogal konumuda guclu kalindi zaten.

• quote:

Evet ama genel olarak kemiklerimde kalin asiri kastan degil dogal konumuda guclu kalindi zaten.

Alıntıları Göster

yağlısın yani hocam

• quote:

yağlısın yani hocam

Alıntıları Göster

Yani arnold degilim 0 yag oranim yok ama kollar fln yagli degil sekilli.

• quote:

Yani arnold degilim 0 yag oranim yok ama kollar fln yagli degil sekilli.

Alıntıları Göster

eminim 40 cm şekillidir hocam

• quote:

Alıntıları Göster

HAHAHAH :D

• "yharf" öyle dediyse doğrudur

• quote:

Alıntıları Göster

Tamam hocam icin rahatlayacaksa obez olarak dusleyebilirsin beni.

• quote:

Tamam hocam icin rahatlayacaksa obez olarak dusleyebilirsin beni.

Alıntıları Göster

rahatlamaya ihtiyacım yok benim 45 cm zaten

• quote:

rahatlamaya ihtiyacım yok benim 45 cm zaten

Alıntıları Göster

Aynen hocam tum forum olarak gorduk resimlerini.

• Ne kadar her erkek gibi bende istesemde vücut yapmak. Boş adam işi gerçekten. Sağlıklı beslenme ve fit bir görüntü için okeyim uğraşırsında. Oram şişsin buram şişsin diye ayda 25 gün gidip ağırlık altında eziyet çekmek
  • Bu konu 6 aylık periyotlara açılıyor :)

Bir öncekinden copy-paste yapabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/vucut-gelistirme-bos-istir--143876829#143877558

• Şahsen çok zengin veya her şeye sahip olsam bile yine de spor yapardım. Sürekli kendinin geliştiğini gözlemlemek, sağlıklı ve faydalı bir şeyler yaptığını bilmekve güzel beslenmek çok güzel. Spor yapmayı seviyorum keşke imkanım olsa da yapabilsem.

• Hocam barfiks şınav çekiyorım, boş adam mıyım?

• Neyin hangi niyetle yapıldığı önemli. Türkiyede spor sağlıktan çok görünüş için yapılıyor kadınından tut erkeğine. Biri adonis için diğeri kalça için efor sarfediyor. +Bunlara sahip olan sporcu kitle Türkiye için söylüyorum spor yapmayanlara veya fiziği/görünüşü kötü olanlara dünya'yı feth etmiş gibi davranış sergiliyor. Bu da bu konunun açılmasını sağlıyor. Kısır döngü anlayacağınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.