Şimdi Ara

Vücut geliştirme spor değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence vücut geliştirme(body building) bir spor değildir. çünkü spor sadece fizik işi değildir aynı zamanda zeka gerektirmelidir. örneğin basketbol bir spordur çünkü hem fizik hemde zekayı kullanırız başarılı olmak için. ama vücut geliştirmede zeka kullanmaya gerek kalmıyor sadece irade önemlilik arz ediyor. ağırlık kaldırarak şişiyorsun boyuna ne esneklik kalıyor ne hız dahada hantallaşıyorsun. vücut geliştirme fitnessla karşılaştırılmasın fitness bütün spor dallarınındaki sporcuların kendini o sporda geliştirmek için yardım aldığı bir temeldir bana göre. şimdi 2 resim var biri Amerikan futbolu oyuncusu ağırlık antrenmanı yapıyor fakat bunu Amerikan futbolunda daha başarılı olmak için yapıyor hem güçlü hem hızlı hemde esnek kas kütlesi v.g ci kadar çok değil ama güçlü çoğu Amerikan futbolcusu 100 kg bench pressi rahatça basabiliyor. ama birde v.g ciye bakalım esneklik yok hız yok çeviklik yok yolda zor yürüyor dengede duramıyor bile belkide. kuvveti yüksek ama hayatının hiçbir alanında bu kuvvet işine yaramıyor :D
     Vücut geliştirme spor değildir Vücut geliştirme spor değildir

• Vucut gelistirme ciledir spor degildir. Alayim elime 2 poset o zaman kaldirip indireyim spor diyeyim. Sacmalik bunu bir spor kabul etmem asla. Spor yuzmedir tenistir vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum ama şimdi bunu belirtmek bize ne kazandırdı diye düşünmekten de kendimi alamıyorum

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    konu dışı için çok seviyeli bir konu bence
  • kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

• Muay thai yapıyorum caiz midir spora gore?

Ama şunu belirtmek isterim, Vücut geliştirmek spordur. Ama spor dalı degildir

• dedi bir dh'li göbegini kasıyarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: temür

konu dışı için çok seviyeli bir konu bence

O da doğru tabii

• TDK : 1. isim Bedeni veya zihni geliştirmek amacıyla kişisel veya toplu olarak gerçekleştirilen, bazı kurallara göre uygulanan hareketlerin tümü
  • Why it is not sport? You think wrong. İn my opinion you bedrudge people making body building. This is not befit you

• Vücut geliştirme değilde bodybuilding deseydin? Bu arada hantallik konusu haklisin ama adamın mesleği bu zaten isteyen herkes yapamaz sponsoru masrafı var ugrassanda buyuyemezsin o kadar steroid vs karışıyor o kadar buyuyup o kadar düşük yağ orani için

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

Vücut geliştirme değilde bodybuilding deseydin? Bu arada hantallik konusu haklisin ama adamın mesleği bu zaten isteyen herkes yapamaz sponsoru masrafı var ugrassanda buyuyemezsin o kadar steroid vs karışıyor o kadar buyuyup o kadar düşük yağ orani için

body building vücut geliştirme demek değilmi zaten...
  • Fitnessa gidiyorum ama arkadasa katılıyorum. sekilli duracak kadar bir vucut yapmak esas amac olmali bence fazlası salaklik olarak geliyor bana
    verdigin emek,para,zaman bide üstüne çirkinlik ee hani bunun yarar kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treyarch -- 11 Kasım 2015; 23:35:51 >
  • adam fena kıskanmış he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.