Youtubeda falan sürekli görüyorum adamlar gece gündüz spor salonundan çıkmıyor hayvan gibi olmuşlar milyonlarca kişi de takip ediyor,bunlar ne zevk alıyor anlamıyorum 20 gündür spora gidiyorum bezdim yeminle,kas falan çıktığı da yok şu kadar saat çalışıcan şunu yicen şunu yemiyicen şu kadar yatıcan vs vs cartı curtu bitmiyor,ha senin tip mahmut tuncerse kaslanınca kıvanç tatlıtuğ olmuyorsun bi boka yaradığı da yok yani. Kime sorsan kız için yapmıyorum diyor ee ne için yapıyorsun erkek için mi,kafa dağıtan vakit geçiren bir aktivite de değil ki 5 dk ağırlık çalışınca 5 saat gibi geliyor geberiyorum. Spor salonunda sabah akşam ağırlık indirip kaldıracağına git 2 buzdolabı,koltuk taşı hem para kazanırsın hem de millete bi faydan olur awk. |
Vücut geliştirme ne boş iş ya
-
-
Tmm kardeş sen yapma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 sene evvel arkadaşın gazıynan Üsküdar Olimpia Vücut Geliştirme Salonuna gitmiştim.
Kimse ilgilenmedi, ben de rast gele kendimce ağırlık kaldırıyordum.
İlk ayın son bir haftasında hocalardan biri beni izlemiş olmalı "Sen ne yapıyorsun, öyle çalışılmaz" deyip program vermişti.
1 aylık üyelik bitince bir daha yenilemedim, zira otobosla bile yol 45 dakika sürüyordu, o zamanlar çorak arazi olan Dudullu' da bunun gibi salon da yoktu.
Ardından 10 kiloluk bir inşaat demiri bulup evde senelerce onu kaldırıp indirdim...
-
"Ben o kadar kas yapmak istemiyorum."
Lol sanki 1 yıl gidince phil heat oluyorsun istemeden.. Ne budalalar var şu cümleyi duyunca kopuyorum.
Kas da sanki giysi... 1 yılda kas toplayıp ömür boyu öyle kalacaksın..
-
Yav ben seni de anlamıyorum ha yıllardır şu forumda ona buna laf atarsın,salça olursun,bı de utanmadan fotolarını da paylaştın tip desen tip yok boy desen boy yok kas desen kas yok,100 kilo obezsin kendini kaslı zannediyon,zorundan mi yapıyorsun anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğin bütün sporlar, hobiler, ya da en basiti zevk aldığın her aktivite için geçerli. Ot gibi yaşamak istemiyorsan, iki gün sonra "kızlar bana hiç bakmıyor" demek istemiyorsan bir şekilde bir hobin, uğraşın olmalı.
-
Sakin ol kardeşim sana demedim.
Spora gidersen çok dinamik bir insan oluyorsun. Tek başına bir ev taşıyabilecek kadar güçlü ve dayanıklılık sahibi de oluyorsun.
Yakışıklıysan daha da bir albeni oluşuyor. Çok okuyana bir şey demiyorlarsa çok vücut çalıştırana da bir şey dememeleri lazım.
Bir yokuş çıkınca kalbin çarpıyorsa ihtiyacın spor.
"Alimlerini savaşçılarından ayıran toplumun düşünme işini korkaklar, savaşını aptallar yapacaktır."
— Thucydides.
-
Kas yapıp dikkat çekici derecede atletik bir görünüme sahip olmak, aynen dövme yapmak gibidir: tamamen gösteriş, dikkat çekmek ve tüm bakışları üzerine çekip büyük bir ego patlaması yaşamak içindir.
Dövme yaptıranlar ve kas geliştirenler dağda tek başlarına bir evde yaşasalar, acaba yine dövme yaptırıp kas geliştirmek için eşek gibi zahmet çekerler miydi diye bir sormak lazım. Nasılsa dağda seni kimse görmez ve bilmez, bu yüzden kaslı görünüme de dövmeye de ihtiyaçları olmazdı...
Dövme yaptıranların bunu özellikle görünecek yerlere yaptırmaları ve kas yapanların da özelikle dar ve sıkı giysiler giyerek vücut hatlarını belli edecek tarzda giyinmelerini hep işte bu gösteriş belası yüzünden oluyor...
İstisnaları her zaman olur ama çoğunlukla hep böyledir...
-
Aslında insanın kendine vücuduna önem vermesi güzel ama maalesef yapanların çoğunun kafası boş. Gözlemlerime göre kas yapanların çoğunun başka başarısı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızı bırak kendin için yapcan
Villada zevk sefa içinde yaşıyorsun,spor salonunda zevk sefa mi yaşıyorsun:) ağırlık indir kaldır anan ağlıyor
Sonuçta o vücudun telef olması bir anlık nefesinin gitmesine, bir ana damarının tıkanmasına, kalbin bir süreliğine durmasına veya beynin bir anlık oksijensiz kalmasına bakar. Bu kadar herşeyden aciz olan insanoğlunun, 2 metrelik çukurda eninde sonunda kurtların yediği bir leş olacağı gerçeği dururken kendini beğenmesi çok yazıktır. O sert ve iri kaslar eninde sonunca mezardaki kurtların yiyeceği olacak...
-
3000 sene öncesinde mi yaşıyoruz,kılıç kalkanla adam mı öldürüyoruz ki gitmiş thucydidesin lafını yazmışsın,şimdi kas yapan adam gösteriş için yapıyor
Zaten yakışıklıysan artı bı albeni katıyor doğru ama verilen emeğe değmeyecek bir iş ayrıca aşırı kas iyi görünmüyor tersine daha kötü gösteriyor,hafif karın kasın olsa fit bı vücudun olsa kâfi
Kafa dağıttığı kesin endorfinden dolayı.Emin ol kafamı yememi engelliyor. 2 gün gitmessem kötü oluyorum .
-
milyonlarca izlensen sende spor salonundan cıkmazsın. dünya para yapıyor adamlar
Yav ben seni de anlamıyorum ha yıllardır şu forumda ona buna laf atarsın,salça olursun,bı de utanmadan fotolarını da paylaştın tip desen tip yok boy desen boy yok kas desen kas yok,100 kilo obezsin kendini kaslı zannediyon,zorundan mi yapıyorsun anlamadım.
|
Banada hoş gelmiyor fakat saygı açısından insanların emek verdiği bir şeye boş iş diyerek adlandırmak hoş değil.
|
Abi senin o youtube'da gördüklerin en az 3-4 senedir ilaç kullanan kişiler. Natural bir sporcu istesede öyle olamaz zaten insan doğasından ötürü. Ayrıca sağlık açısından da ağırlık antrenmanı son derece önemlidir. Haftada bir kere 20 dakikalık yoğun (2-3 egzersizle sınırlarını zorlayıp tükenişe ulaştığın) bir ağırlık idmanı, günlük bir saatlik yürüyüşten çok daha faydalıdır (Kaynak kitap: Body by Science). |
Kas yapıp dikkat çekici derecede atletik bir görünüme sahip olmak, aynen dövme yapmak gibidir: tamamen gösteriş, dikkat çekmek ve tüm bakışları üzerine çekip büyük bir ego patlaması yaşamak içindir. Dövme yaptıranlar ve kas geliştirenler dağda tek başlarına bir evde yaşasalar, acaba yine dövme yaptırıp kas geliştirmek için eşek gibi zahmet çekerler miydi diye bir sormak lazım. Nasılsa dağda seni kimse görmez ve bilmez, bu yüzden kaslı görünüme de dövmeye de ihtiyaçları olmazdı... Dövme yaptıranların bunu özellikle görünecek yerlere yaptırmaları ve kas yapanların da özelikle dar ve sıkı giysiler giyerek vücut hatlarını belli edecek tarzda giyinmelerini hep işte bu gösteriş belası yüzünden oluyor... İstisnaları her zaman olur ama çoğunlukla hep böyledir... |
Benzer içerikler
- silikon lekesi nasıl çıkar
- evlilik mi bekarlık mı
- kettle açık kalırsa ne olur
- esnaf kurye mantıklı mı
- en iyi ödev siteleri ücretsiz
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X