Şimdi Ara

Vücut geliştirme ne boş iş ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bazı bölgeler sıkıcı desen anlarım da ilk defa barfiks çekerken, kol calısırken 3 dakikada sıkılan görüyorum .

benim genelde gördügüm 1 saate niyetlenip 2-3 saate cıkma :d

tükenme olmasa cogu kişi herhalde 10-15 saat spor yapar :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 17 Ağustos 2023; 16:15:32 >
  • 20 gündür spora gittiğinden “kafa dağıtan vakit geçiren bir aktivite de değil ki 5 dk ağırlık çalışınca 5 saat gibi geliyor”diyorsun.Kanka önce 2-3 yıl harca bir işe(herhangi bir iş yani),iyice dinamiklerine sahip ol,bunu yapan çokça kişiyle tanış,görüş en son fikrini belirt.20 günlük geçmişle tespit yapıyorsun.Ben kafamı dağıtmak için yapıyorum.İster inan ister inanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

alakası yok dostum deli gib kas yapıp yag oranı yüksek olan da bir cok kişi var. dış görünüş önemli olsa önce yag oranını azaltırlardı, demek ki agırlık kaldıran kimse dış görünüşünü pek önemsemiyor.

ayrıca hayatımda hiç dar giysiler giyen bir sporcu görmedim aksine yıllardır oversize giysiler giymek moda sporcular arasında. hepsi 5 beden bol giysiler giyiyor yıllardır.

o dar giysi dedigin de ( o dönemde) beli tam otursun diye 2-3 üst beden giyemiyorsun ondan oluyor. üst vücuda uygun giysi giysen belden şalvar gibi durur.

kimse başkasına sık görünmek güzel görünmek için spor yapmaz.

estetik için spor yapanların da %99u kendisine estetik görünmek için yapıyor. dağa da bıraksan spor yaparlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 17 Ağustos 2023; 16:24:18 >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce kilolu bi insan gym ilemi zayıflamalı yoksa tıpın faydalarından yararlanarak ameliyatamı girmeli ben ameliyatın bi sorun çıkartacağını düşünmüyorum bir tek dikiş falan sıkıntı olur siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NNearly kullanıcısına yanıt

Beslenme düzeni+kardiyo ile 10 kilo verdim zamanında.Eğer kilolu olmanın sebebi bir hastalık sebebiyle değilse beslenme düzeni+kardiyo öneririm.

• Sporda belli bir eşik noktası var. O noktayı aşınca zaten istesende bırakamazsın. Ama tek bir cevap vereyim; bu sporun tadına (belirli süre , yıllarca) gitmiş biri eğer o vücudun salgıladığı hormonların verdiği mutluluğu ve hele testesteronun artması ile yaşam zevkinin artırmasını bir tatsın, bir daha bu sporu bırakmaz, hatta daha fazlasını ister. Bu sebeple çoğu insan devam ediyor. Ama çoğu insanda maalesef %90 o tadı alamadan bırakıyor. Ek olarak insanların ne düşündüğü, ne yaptığını eleştirmek yerine, saygı duyup kendi yolunuzu çizmeniz, bende bu yürek yok deyip yola devam etmenizi hayat felsefeniz olarak belirlemenizi rica ediyorum, bırakın kim ne yapıyorsa yapsın. Bir işe boş iş demek, siz dediğiniz için o işi boş iş yapmaz.

• NNearly kullanıcısına yanıt

Bence her şeyin doğalı daha iyi

Çok aşırı obez isen ve sağlık sorunları yaşatacak kadar kiloluysan o zaman doktorla konuş

Ama kilolu olanların % 99'u için yavaş yavaş , spor + diyet ile zayıflamak daha iyi bir seçenek

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Şöyle 2 yıl düzenli gitmeden anlayamazsın.

• Nasıl boş iş kız tavlarsın

• Psikolojisi bozuk tipler gidiyor genelde, kas yapıp kendinin şişirmek sağlıklı bir davranış biçimi değil. Sorunlarını o şekilde dışavuruyorlar.

• 20 gündür spora gidiyor da 20 günde kas çıkmasını mı bekliyordun, 20 günde ne umdun acaba çok merak ediyorum.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    sporun eleştirildiği tek ülke biziz hajı

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Kesinlikle , bunu yukarıda da yazdım bir kaç kere

Her gidişimde en az 5-6 tane yaşlı insan görüyorum , bildiğin ağırlık çalışıyorlar.

Kemik ve eklemleri bile kalınlaştırıyor spor, insanlar sağlıklı olmak için yapıyor bunu

Burada da veletler sabah akşam "boş iş" , "psikolojik sorunları olanlar yapıyor" diyor

Gerçekten çok ilginç Vücut geliştirme ne boş iş ya 

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Bodybuilding, ağırlık kaldırmak spor değil. Tüm gün masa başı oturan memurların çoğu o kas yığınlarından daha sağlıklıdır Vücut geliştirme ne boş iş ya 

• ağırlık kaldırmak tüm sporların içerisinde olan bir şey yani neyle uğraşırsan uğraş bir noktada ağırlık kaldırıyorsun mecburen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.