Şimdi Ara

30 yaşından sonra kariyer değişikliği yapılamayacak kadar zeka körelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun olunan bölümle pek alakası olmayan yapıldıysa mezuniyetten beri ama yüksek lisansla kendi alanında çalışmaya başlanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlanır.

• Olr olur. Çalıştığım bir sektörde bir daha çalışmadım. Çünkü nefret ettiriyolar.

Öğrenciyken falan garsonluk mansonluk başlıyosun. İnsanlara tahammülüm yok

Bankaya falan giriyosun, o bankadasın hemde asgari ücrete. İnsanlara tahammülüm yok

Bilgisayar şirketine giriyosun. donanım, kurulum vs. işi de seviyosun ama İnsanlar...

Bilgisayar teknik servis alanında kendine iş yeri açıyosun. İnsanlar kombo yapıyo

Hop ilaç deposunda motokuryeliğe başlıyosun. Motor severim, iş basit (insanlarla uğraşılmayan her iş basittir o manada) paketi al eczaneye bırak. Yaptırtmadılar çok kısa sürede terfi aldım maalesef, sen okumuşsun vs. Ooo yine insanlarla uğraşmalı oldu durduk yere. Birkaç sene ömrümü yediler burada. Asabiyet geldi kıvılcım atıyorum Vınnn

İkinci el oto galerisinde işe girdim, eski komşu. İnsanlar birbirine tecavüz ediyo. kaç kaç

Bir yapı denetim firmasında proje bazlı işe girdim. Proje bitti, iş bitti.

Reklam şirketinde dijital baskı işine girdim. Mimakiler, rolandlar, Hpler. İyi gitti epeyce. Burada ayrıca kameramanlıkta yapıyorum. Ama insanlar sarıyor. Bırakmıyorlar işini huzurla yapasın. Bazı çalışanlara tahammül edemez oldum, saran onlar. Patron kalayım diye uğraştı ama huzurum kaçtı, ya onlar ya ben.

4 yıldızlı otelde resepsiyon. Valla ben başvurmadım onlar aradı. Otel sahibi, otel müdüresi görüştük. Yahu benim ingiliççem nasıl emin değilim. Müdüre hanımla mülakat yapınca mükemmel olmasa da gayet yeterli dedi. Biraz zaman geçti, gece müdürü olmuşum, epey zaman geçti kovulmuşum. Sebep belli değil muhasebe çağırdı imza attım

CNC router makine imalatı ve montajı. Elim alette tutar efenim. Şaseden başlayarak 3 eksen 5 eksen makine üretiyosun. önceleri iyiydi ama adamlar tokatçı çıktı. Piyasaya ve bana da 3 ay takıp arazi oldular.

Yine reklam yine dijital baskı ama bu sefer fabrikalar için değil organizasyonlar için çalışıyolar. Bir tasarımcı bağyan arkadaş işe başladım birini daha arıyolar gel dedi, bana övüyo falan, aile şirketi vs. diye. Bir zaman geçti olm burda durulmaz, nasıl insanlar bunlar dedi ve çıktı. Bir zaman daha geçti birkaç kişi birden aynı anda çıktık.

Organizasyon işi, sahne kurulum, ses kurulum, ışık kurulum. Organizasyonlar, konserler, tv yayınları. Yoklukta gidiyorum, gidiyodum. Sürekli iş değil, süresi saati hiç belli değil

Sonuç olarak şu an işsizim. İş arıyorum, oraya buraya cv atıyorum mesleğim ne bende bilmiyorum. yaş 47 oldu vasıfsızım

Oha amma yazmışım, içimi dökmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 30 Ocak 2025; 10:40:33 >

• woxow kullanıcısına yanıt

konseye girmedinizmi hic hocam  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

hmm anlamamış olabilirim.

Üniversite ile alakalı mı? Ben sadece uğrayıp bir lisans diplomalarını alıp çıktım

• Çalışsan nolcak güzel abim tecrübeye bakarlar. Yüksek lisans karın doyurmuyor. Sen etiket sevdalısı olduğun için takıldın kaldın okul mevzusuna. 30 yaşına kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor zaten, ister iyi eğitimli olsun ister tecrübeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Bu burda bitmez rıza babaa bu burda bitmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 yaşıma kadar müdürlük teklifi bile aldım ama gitmedim.

30' undan sonra bir halta yaramadığım için kamuda göreve başladım...

• Başlanmaz o yaşa kadar uzman olman lazım zaten bir alanda

• Tam tersi bence
    Zeka 25 ten sonra açıldı benim

• Ne yazmış la bu diyenler için özet :

Alıntı

metni:
    Özetle, çeşitli sektörlerde çalışmış olan biri, her işte insanlarla yaşadığı zorluklar ve olumsuz deneyimlerden dolayı sürekli huzursuz olmuş ve sonunda işsiz kalmış. Şu an mesleki kimliği net olmayan ve iş arayan biri olarak, yıllarca süren bu deneyimlerle ilgili içini dökmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.