LPG Devir Anlık 500 e Düşüyor
Iyi çalışmalar herkese, kolay gelsin. LPG de bir problemim var. Ariza kaydı yok. Trafikte debriyaj fren yaptıktan sonra yada fren yapmayalım mühim değil devir rolanti devrine düşerken (normalde 750) ,800 850 civarında 750 ye tam duserken gaza basma durumunda anlik olarak devir 500 e düşüp sonra artıyor. Buda sürüş kalitesini düşürüyor.
Lpg bayileri ne ayar yaparsa yapsın duzelmedi, her seferinde 50 50 para alıyorlar. Gittim kablosunu aldım, her türlü gaz ayarında ve gaz basincinda(1-1.10-1.20-1.30-1.40) farkli ihtimallerle denedim.
Devir düşmesi sadece gaz ayarını normalden cok fazla açtığımda, devir 750 devire neredeyse düşemediği için bu problem ortaya çıkmadı, ancak sağlıklı ayar ve bu ayarlar civarında bu problem hic bir sekilde hallolmadi.
Benzinde bir problem yok.
Arac peugeot 307 1.4 16v
Sistem AKL sıralı
Problem eskiden yoktu.
Benzer problemle karsilastiniz mi? Ya da aklınıza bir çözüm yolu geliyor mu? İstanbulda ikamet ediyorum.
K
QLine Amfiye Uygun Kablo Seti
QLine 2500 watt qs505 model amfime 4+1 sistem bağlı. Kablolar şase yaptığı için kablo sistemini degistirecegim. Orta halli bi kablo seti önerebilir misiniz bu amfi için rica etsem tecrübeli arkadaşlardan
Araç içi AUX/mikrofon uyumsuzluğu
Aracimda ses sistemi ve amfi mevcut. Bluetooth ile bağlandığımda konuşma esnasinda sesim karşı tarafa gitmekte onun sesi de bana ses sistemimden gelmekte ancak aux ile bağlandığımda sesi ses sisteminde gelmekte ancak sesim karşı tarafa gitmemektedir. Tahminim odurki aux kablosunu mikrofonlu kulaklık olarak algılıyor ve telefin kendi mikrofonunu devre dışı bırakıyor. Aux jak girişine göre mi bunu yapıyor bilmiyorum ama öyle ise sesimin telefon mikrofonu ile gitmesi için nasıl bir aux kablosu almam lazım? Telefon: huawei mate 20 lite
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 554 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası