Seğmen yılbaşı için net %40 indirm yapmis
Seğmen yılbaşı için net yüzde 40 indirim yapmış ben stokladim alın aldırın derim bilgidigim güvenilir marka linki bırakıyorum
Herkese selam, lezzeti ve uygun fiyatlarıyla ünlü Seğmen Reçel'de Kasım ayına özel indirim fırsatları başlamış. Ben aldım sizinde almanız için linki paylaşıyorum
Ay'a gidecek yerli uzay aracının tasarımında sona gelindi
TUA Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, Ay'a gidecek yerli uzay aracının tasarım çalışmalarında son aşamaya geçildiğini ve yakında imalata başlanacağını açıkladı.
Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, Ay’a gidecek yerli uzay aracının geliştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aracın tasarım çalışmalarında sona gelindiğini ve yakın zamanda üretime başlanacağı duyuruldu.
TÜBİTAK Uzay’ın yürütücülüğünde geliştirilen yerli uzay aracının tasarım çalışmaları önemli ölçüde tamamlandığını açıklayan Yıldırım, “Aracın dizayn çalışmaları tamamlandı, kritik dizayn dediğimiz safhadayız, bu da bitmek üzere. Artık imalata geçilecek.” dedi.
devamı için:https://www.donanimhaber.com/ay-a-gidecek-yerli-uzay-aracinin-tasariminda-sona-gelindi--165962
Bilim insanları yapay zeka ile insan beyin hücrelerini birleştiriyor
Bilim insanları yapay zeka ile insan beyin hücrelerini birleştiriyor
Bilim insanları, insan beyni hücrelerini yapay zeka ile birleştirme çalışmalarına deva ediyor. Bilim insanları yapay beyin hücresine "Pong" oyunu oynatarak sınırları zorluyor.
Bir araştırma ekibi, Avustralya Ulusal İstihbarat Ofisi'nden (Office of National Intelligence) 600.000 dolarlık bir hibe alarakinsan beyin hücrelerini yapay zeka ile birleştirmenin yollarını araştırmak için çalışmaya başladı. Melbourne merkezli bir girişim olan Cortical Labs ile işbirliği yapan ekip, bir petri kabında yaklaşık 800.000 beyin hücresinden oluşan bir kümenin nasıl "Pong" oyunu oynayabildiğini başarıyla göstermişti.
devamı için : https://www.donanimhaber.com/bilim-insanlari-yapay-zekayla-insan-beyinini-birlestiriyor--166103
SON DAKİKA: Benzine 2 TL zam geldi. Böylelikle benzinin litresi 36 TL oldu.”
Seğmen Ürünlerinde %30 indirim yapmış kaçırmayın derim,
Herkese selamlar,
Seğmen fırsat ürünlerinde paket ürünü yaparak bal,pekmez, kakaolu fındık ezmesi reçel, tahin, pekmez ve bir çok üründe net %30 indirim yapmış uzun yıllardır kullanıyorum ürünlerini kaliteli ve doğal ihtiyacı olan alsın derim.
Herkese selamlar,
Seğmen fırsat ürünlerinde paket ürünü yaparak bal,pekmez, kakaolu fındık ezmesi reçel, tahin, pekmez ve bir çok üründe net %30 indirim yapmış uzun yıllardır kullanıyorum ürünlerini kaliteli ve doğal ihtiyacı olan alsın derim.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.869 (Bu ay: 852)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu