Şimdi Ara

Seğmen yılbaşı için net %40 indirm yapmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seğmen yılbaşı için net yüzde 40 indirim yapmış ben stokladim alın aldırın derim bilgidigim güvenilir marka linki bırakıyorum

www.segmen.com.tr
    Seğmen: Tatlı Keşifler Dünyası | Reçel, Bal, Lokum & Helva
    https://www.segmen.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anca piyasa fiyatı gibi 1 sepete yapalım bari

• yahu ben bu konuyu geçen senelerde de gördüm sanki.

• Marka 2 yılda bir yapıyor sağlam marka kaliteli temiz içerik ürün

• Metaverse058 M kullanıcısına yanıt

Çok da kaliteli ve temiz içerikli olduğunu düşünmüyorum, araştırmadan incelemeden yazmışsın buraya.

ayrıca geçen senelerde de bu konuyu sen açmışsın muhtemelen firma yetkilisi falansın, reklam için dh yönetimiyle konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 31 Aralık 2024; 9:26:59 >
  • Firma ile bir bağınız var mı bunu sorgulamayacağım ama bunun nesi güvenilir marka? Çilek reçelinin içeriğine baktım, buraya kopyalıyorum:

Çilek (%45),şeker, glikoz şurubu, kıvam arttırıcı (pektin),asitliği düzenleyici (sitrik asit)

Bunun neresi temiz, güvenilir? Reçele glikoz şurubu koyan firmanın koyduğu çileğin kalitesine niye güvenelim? Alana saygım sonsuz da ben ortada bir kalite, güven, temizlik göremedim. Sadece Seğmenler yılların markası, merdiven altı yerden alınmasındansa illa alınacaksa bu ürünler, bu firma daha güvenilir olabilir.

• Her sene seğmen konusu açmaya gelmiş Bu şekil reklamlar çok komik oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı abi kar yağma efektini kaldırın sitenizden, çok sinir bozucu, tahammül edip ürünlere bakamadım bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.