Monster Tulpar T7 V20.5 alınır mı?
Merhaba arkadaşlar
Ben Kahramanmaraş Elbistan'da yaşıyorum. Hp Omen 15 i7 10750 işlemci rtx 2070 max-q ekran kartlı 16 gb ram laptopum vardı malesef işyerim yıkıldı ve laptopum enkaz altında kaldı.
Yeni bir laptop almam lazımdı bende daha önce Monster laptoplarla alakalı yorumları görüp ya iyi ya da kötü çıkacak yarı yarıya şansım var diyip Tulpar T7 V20.5 modelini sipariş ettim.
Özellikleri;
- Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
- Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
- 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
- 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- 512GB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4
- FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
- 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)
En çok ölü piksel ve parça kalitesinden korkuyorum. Bazı video ve forumlarda Monster laptoplarda 1-3 yıl arasında anakart yanması ile alakalı yorumlar gördüm. Bu model laptop kullanan arkadaşlardan ricam deneyimlerini paylaşabilir mi?
Isınma ve oyun performansı hakkında da bilgi almak istiyorum. Oyun olarak sadece valorant ve knight online oynuyorum. Valorant'ta Omen bilgisayarımda 250-300 arası fps alıyordum ve 75 dereceyi geçmiyordu(ben thermal grizly conductonaut sıvı macun kullandım öncesinde 90 dereceleri geçiyordu). En çok valorant hakkında yorum bekliyorum arkadaşlar çok ısınıyor mu ve kaç fps alıyorsunuz?
Olur da Monster da sıkıntı yaşatırsa 15 gün içerisinde iade edeceğim, bütçem maximum 30k önerebileceğiniz bir laptop varsa tekrar söylüyorum sadece valorant oynuyorum 250 üzeri fps vermesi ve 75 dereceyi geçmemesi lazım yazarsanız çok sevinirim.
Selam arkadaşlar.
Pubg indirirken yanında test server ve experimental serveri da yanında indirdi.
Gereksiz yer kaplıyor silersem oyun için bi sorun olur mu?
şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
tekken 7 şuan 17 haziran tarihine kadar indirimde ve ben bi konuda yardımınız istiyorum.
tekken 7 original editions ve definitive editions arasındaki fark nedir bilgisi olanlardan acil yardım talep ediyorum.
(ikisi aynı anda sepete eklenmiyor ve definitive 20tl daha pahalı)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.744 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun