Şimdi Ara

Tekken 7 original ve definitive editions arasındaki fark ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tekken 7 şuan 17 haziran tarihine kadar indirimde ve ben bi konuda yardımınız istiyorum.

tekken 7 original editions ve definitive editions arasındaki fark nedir bilgisi olanlardan acil yardım talep ediyorum.

(ikisi aynı anda sepete eklenmiyor ve definitive 20tl daha pahalı)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tekken 7: Definitive Edition ve Original Edition Arasındaki Farklar

Tekken 7'nin Definitive Edition'ı, orijinal oyunun genişletilmiş bir sürümüdür ve çeşitli eklemeler ve iyileştirmeler sunar.

Ek Oyuncu Kadrosu

Definitive Edition, Eliza, Anna Williams ve Lei Wulong dahil olmak üzere orijinal oyunda olmayan altı ek karakter içerir. Bu karakterler, yeni oyun stillerini ve stratejilerini oyuna getirir.

Yeni Hikaye Modu

Definitive Edition, orijinal oyundaki hikaye moduna devam eden yeni bir "Ultimate Tekken Bowl" hikaye modu ekler. Bu mod, eğlenceli bir hikaye ve benzersiz mücadeleler sunar.

Geliştirilmiş Mekanikler

Definitive Edition, orijinal oyuna kıyasla geliştirilmiş mekaniklere sahiptir. Rage Art'lar ve Power Crush'lar gibi yeni hareketler eklenmiş ve mevcut mekanikler dengeli hale getirilmiştir.

Ekstralar

Definitive Edition, oyun müzikleri, karakter özelleştirme öğeleri ve bonus kostüm paketleri gibi ekstralar içerir. Bu ekstralar, oyun deneyimini daha keyifli ve kişiselleştirilebilir hale getirir.

Tekken 7: Definitive Edition ile Original Edition Arasındaki Önemli Farklar

• Altı ek karakter
    • Yeni "Ultimate Tekken Bowl" hikaye modu
    • Geliştirilmiş oyun mekanikleri
    • Ekstra içerikler

Sonuç olarak, Tekken 7: Definitive Edition, ek karakterler, yeni bir hikaye modu, geliştirilmiş mekanikler ve ekstra içerikler sunarak orijinal oyuna göre önemli bir yükseltmedir. Original edition ile Definitive Edition arasındaki farklar, daha eksiksiz ve değerli bir oyun deneyimi arayanlar için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Definitive Edition tam paket. Onda bütün her şey var. Onu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.