V5H Pedal Sorunu
Merhaba arkadaşlar benim V5H PRO direksiyon setim var ama pedalların birine basınca o driverdaki brake tuşu hiç yukarı veya aşağıya oynamıyor ama direksiyon setinin kendi direksiyonundaki hani gerçe karabalardaki far açma ve ya cam sileceği yer var o yerdeki direksiyonda basıyorum gaz veriyor onu nasıl pedala aktaracağım ?
Hangisi daha iyidir ?
Ben mikrafon almak istiyorum ve arasındaki fark nedir fiyatına bakmıyorum renk fln farklı markalar emin olamadım.
Merhaba ben Emirhan Roblox, diye bir oyun var ve ben Premium aldım ama abone olduğum halde robux'um veya Premium'um gelmedi ödeme seçeneklerine baktım ve planı onaylayın diyor normalde böyle bir şey yapmazdı direk alırdı. Direk onayladı, ama abonelik de planı onaylayın deyince tıkladım ve ödeme yöntemim hep aynıydı birincili seçiyordum 2. olarak annemin kartı vardı eğer o kartı seçersem ve ondanda para alırsa bildiğiniz üzere Roblox Premium 85 TL oldu ama telefonda hala 33.99 TL idi ordan aldım bende aboneliği iptal ettim 7-14 gün arası gelmesini bekliyorum paramın veya nereye yatacağını bilmiyorum İninal'den almışdım ya İninal'e yatar ya da belki Google Play bakiyesine yatar sizce hangisine yatar ve yanlışım olursa bildirmeniz yeterlidir ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 398 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu