Şimdi Ara

Google Play Abonelik İptal Edilince Para Pereye Geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Emirhan Roblox, diye bir oyun var ve ben Premium aldım ama abone olduğum halde robux'um veya Premium'um gelmedi ödeme seçeneklerine baktım ve planı onaylayın diyor normalde böyle bir şey yapmazdı direk alırdı. Direk onayladı, ama abonelik de planı onaylayın deyince tıkladım ve ödeme yöntemim hep aynıydı birincili seçiyordum 2. olarak annemin kartı vardı eğer o kartı seçersem ve ondanda para alırsa bildiğiniz üzere Roblox Premium 85 TL oldu ama telefonda hala 33.99 TL idi ordan aldım bende aboneliği iptal ettim 7-14 gün arası gelmesini bekliyorum paramın veya nereye yatacağını bilmiyorum İninal'den almışdım ya İninal'e yatar ya da belki Google Play bakiyesine yatar sizce hangisine yatar ve yanlışım olursa bildirmeniz yeterlidir ?  

• Horlatıyor diye düşünmeyin Bende de aynı şey oldu nette çözümünü bulamadım kendim çözdüm Başkaları da bu problemi yaşar diye buldugum çözümü yazıyorum

Ayarlar+alınan uygulama(örnek photoleap uygulaması)+depolama+tüm verileri sil(önbellek değil)+programı kaldır(kurma tekrardan)+cihazı yeniden başlat+programı kur ve çalıştır düzeldi bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.