Asus ghosting iadesi
Arkadaşlar selam. Monitörümde ghosting olduğunu daha önce başka bir konuda söylemiştim, ilk başlarda rahatsız etmiyordu fakat farkettim ki gözümü ve sağlığımı iyi etkilemiyor. Göz numaram büyük olduğu için ve ghostingin o yarattığı etkiden dolayı başım ağrıyor ne zaman monitöre baksam. Önceki ips panel ghosting olmayan monitörümde böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım fakat şuan cidden gözlerim çok acıyor o kaydırırken çıkan görüntü bozukluğundan dolayı. Bu durumu ASUS desteğe mail yolu ile belirttim ve sağlığımın olumsuz şekilde etkilendiğini ayrıca ürünü tam olarak kullanamadığıma değindim. Gaming.gen ve diğer sitelerin de vermiş olduğu 14 günlük iade sürem doldu maalesef. İşten dolayı götürme fırsatım olmadı. Asus müşteri hizmetlerini aradığımda asusun iade süresinin 6 ay olduğunu, eğer iade durumu olursa iade ile ilgili bir belge verilip o belge ile iade yapıldığı söylendi. Daha önce bu süreçleri yaşayan, iade süresi dolduktan sonra iade edenler oldu mu ? süreci biraz anlatır mısınız. Veya böyle bir şey var mı ? iade edebilir miyim ? umarım beni dinlerler çünkü cidden oyun oynamaktan ziyade gözlerim çok etkileniyor bu ghosting yüzünden. Sanırım bir daha asla VA panel almayacağım...
GameGaraj iade süreci deneyimi olanlar
Selamlar. Gamegaraj'dan herhangi bir ürün alıp sonrasında iade etmiş birileri var ise tecrübesini anlatabilir mi ? ne zaman iade ettiniz, kaç günde paranın geri alınması dahil işlemlerin hepsi bitti, sorun yaşandı mı ? deneyimlemiş olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
rx6600 sistem kötü mü ?
Arkadaşlar selam. Ben 28 Temmuz tarihi bir sistem aldım GameGaraj'dan. Sistemin fiyatı 15.700'dü ben aldığımda. Özellikleri şöyle:
PowerColor Fighter RX6600 8GB
Intel Core i5 12400F
Biostar H610MH DDR4
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz
Kingston SNVS/500G 500GB SSD m.2 NVMe
DarkFlash DLX21-Mesh 650W
Ek olarak yanında GameBooster GB-2409FF 24" 144hz 1ms IPS monitör ile toplam 18900 TL ile tamamını aldım.
Fakat bu sistemi başka forumlarda sorduğumda bana ağır kazık yediğimi, boş bir sistem aldığımı söylediler ben de hal böyle olunca çok kurt kaptım. Ve iade etmek istiyorum şu an sistemi. Hem sizlerin yorumunu merak ettim hem de toplamı böyle denk gelecek şekilde sistem ve monitör önerisi almak istedim. Şöyle bir detay da var, iade işleri falan filan derken 15 günü bulabilecek bir süreç bu. Bu süreç içerisinde attığınız sistemlere zam gelme ihtimali, hatta her şeye zam gelme ihtimali bile var. Demek istediğim halihazırda fiyatına bakmaksızın iyi olan sistemi sattıktan sonra açıkta kalıp bir şey alamamaktan korkuyorum. Sistemi iade etmesem bile en azından monitörü iade edip ASUS gibi bir markaya geçerim ama sistem işi çok riskli ilerliyor Türkiye'de. Yorumlarınızı bekliyorum mümkünse mantıklı yorumlar yapılsın ve sebepleri açıklansın. Eğer derseniz ki sistem gayet iyi fiyatı da öyle abartı değil, ben iade etmeyeceğim çünkü sistem güçlü bir sistem gerçekten de. 1 haftadır kullanıyorum performans olarak memnunum gayet.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 724 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware