Merhaba,
Windows 10 kullanıyorum. Bazı durumlardan dolayı format atmam gerekiyor. Hazır format atacakken Windows 11'e geçmeyi düşündüm. Sizce herhangi bir sıkıntı (kasma, donma, FPS düşüklüğü vb.) Yaşar mıyım?
Sistem özellikleri;
Intel Pentium Gold G5400 3.70GHz
8 GB RAM 2400MHz.
MSI RX550 4 GB VRAM.
1TB HDD 7200RPM.Merhaba,
Windows 10 kullanıyorum. Bazı durumlardan dolayı format atmam gerekiyor. Hazır format atacakken Windows 11'e geçmeyi düşündüm. Sizce herhangi bir sıkıntı (kasma, donma, FPS düşüklüğü vb.) Yaşar mıyım?
Sistem özellikleri;
Intel Pentium Gold G5400 3.70GHz
8 GB RAM 2400MHz.
MSI RX550 4 GB VRAM.
1TB HDD 7200RPM.
15-20K hazır sistem önerisi
Başlıkta belirttiğim gibi 15-20k arası f/p sistem arıyorum.
Bu fiyata bu sistem alınır mı?
Merhaba, köydeki yiğenim için alıcam. Ders çalışmak için kullanıcak. Bunun için fiyat performans olsun istedim. Yakında satılık şöyle bir kasa var. Sizce alınır mı?
Sistem Özellikleri;
İ5 6.Nesil 2.4 GHZ
MSI RADEON RX 550 4GT LP OC 4GB GDDR5 128bit AMD Ekran Kartı
zoko melody-x kasa
Kingston 16 GB Ram DDR3
Fly SV100 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD
ASUS H61M-K Anakart
Edit: Fiyat 3500TL
2024'te 2.El bu sistem alınır mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene mezuna bıraktım. Ortamdan uzaklaşmak için köyde çalışacağım. Fakat buradaki bilgisayarımı bırakacağım. Köy için uygun fiyatlı bir bilgisayar almak istedim ve bu sistemi buldum. Herhangi bir kasma donma yaşamadan oyunları da düşük ayarda oynayabilecek bir bilgisayar olsun istiyorum. Bu sistemi oldukça uyguna buldum. Neredeyse çok az bı fiyat. Sizce alınır mı? Hangi oyunları oynatır? Kaç fps alırım?
Kasa özellikleri;
Intel (R) CORE (TM) İ3-6098 P 3.60 GHz
Afox Radeon RX 550 4GB
Hyperx ddr4 16 gb ram
İZOLY 512 GB SSD
H110M PRO-VD ANAKART
Ekstra;
Gamebooster 24 inç 100Hz Monitör
Everest RGB Gaming Klavye
Logitech G102 RGB mouse
Hyperx Gaming Kulaklık
Arabayı yeni aldım ekspertize götürdüm temiz olduğunu söyledi bakımlarınını yaptırmamak gibi bi hata yaptım turboya yağ kaçmıştı 7k küsüre yptırdım şimdi de ısıtma bujisinde arıza var arabayı ilk çalıştırdığımda ya çalışmıyo yada sarsılarak bikaç deneme de çalışıyor.Masraflı birşey midir ne yapmamı önerirsiniz? (Fiat Egea 1.3 Multijet2 140.000KM)
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.215 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware