Güzel Üni Kötü Bölüm,Ortalama Üni İyi bölüm ikilemindeyim.
Herkese selamlar öncelikle,konuya girmeden bilmenizi isterim ki yoğun bi tercih dönemindeyim ve kararsızlıklarla boğuşuyorum,heryere bakıyorum,araştırıyorum 3.kişilere danışıyorum tanıdığım.
fakat hala ikilemden kurtulamadım.
konu şudur ki;sınava hem söz hem ea bölümlerinden girdim (ikisinide çözdüm yani.)
söz 3.500 civarı
ea 140k geldi
söz bölümünden tarih istiyordum dönem başından beri ve olası gelebilcek 2 tercih var zaten:
ODTÜ Tarih ve İbn Haldun Tarih.
ikiside avantajları dezavantajları olan üniversiteler ama ikiside güzeldir,yurt dışı bağlantıları yüksek okullar.
Diğer tercihim Ea Yönetim Bilişim Sistemleri(Yazılım+İşletme,önü açık herkesin tavsiye etttiği bölüm.)
sıralmayla gelebilcek üniversiteler;Bursa Uludağ,Pamukkale,Akdeniz,belki sakarya ve türevleri üniversiteler.
ikiside ilgi alanım,belki çok ters alanlar olarak görülebilir ama bir yandan Osmanlı Türkçesi öğrenirken bir yandan phyton araştırarak geçirdim bu yaz.
İki bölümüde seviyorum yani,
Tavsiyelere,yardımlara ve danışmalara tamamen açığım istediğinizi sorabilirsiniz-yazabilirsiniz.İnanın o kadar arada kaldım ki...
(not:Yazım yanlışları varsa affola,şuan arabada seyahat ederken yazmaya çalışıyorum.)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 319 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular