Şimdi Ara

Güzel Üni Kötü Bölüm,Ortalama Üni İyi bölüm ikilemindeyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle,konuya girmeden bilmenizi isterim ki yoğun bi tercih dönemindeyim ve kararsızlıklarla boğuşuyorum,heryere bakıyorum,araştırıyorum 3.kişilere danışıyorum tanıdığım.

fakat hala ikilemden kurtulamadım.

konu şudur ki;sınava hem söz hem ea bölümlerinden girdim (ikisinide çözdüm yani.)

söz 3.500 civarı

ea 140k geldi

söz bölümünden tarih istiyordum dönem başından beri ve olası gelebilcek 2 tercih var zaten:

ODTÜ Tarih ve İbn Haldun Tarih.

ikiside avantajları dezavantajları olan üniversiteler ama ikiside güzeldir,yurt dışı bağlantıları yüksek okullar.

Diğer tercihim Ea Yönetim Bilişim Sistemleri(Yazılım+İşletme,önü açık herkesin tavsiye etttiği bölüm.)

sıralmayla gelebilcek üniversiteler;Bursa Uludağ,Pamukkale,Akdeniz,belki sakarya ve türevleri üniversiteler.

ikiside ilgi alanım,belki çok ters alanlar olarak görülebilir ama bir yandan Osmanlı Türkçesi öğrenirken bir yandan phyton araştırarak geçirdim bu yaz.

İki bölümüde seviyorum yani,

Tavsiyelere,yardımlara ve danışmalara tamamen açığım istediğinizi sorabilirsiniz-yazabilirsiniz.İnanın o kadar arada kaldım ki...

(not:Yazım yanlışları varsa affola,şuan arabada seyahat ederken yazmaya çalışıyorum.)

• Kötü bölümden kastım iş imkanın fazla olmaması diğer bölüm kadar,yanlış anlaşılmak istemem dostlar.

• Tabiki iyi üniyi yaz. Dandik üniversitede ne işin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ tarih yaz polis olursun max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunmoon2b S kullanıcısına yanıt

bu polis olayını çok duydum :D

amacım üniversiteyi basamak olarak kullanıp yurtdışı yapmak tarih okursam,böyle düşünmenizde deneyiminiz mi var? bi arkadaşınızdan mı kesit aldınız bilmek isterim şahsen.

• Amacım Tarih seçersem bu zaten,İbn Haldun Üni de okuyan bi arkadaşta öyle yapmış,bi basamak olarak kullanmak aslında üniversiteyi.Herhangi bir bilginiz var mı bu konuda?

• Odtü tarih daha iyi

• Güzel üni kötü bölüm   Üniversite sadece derse girip çıkmak değildir kimlerle birlikte okuduğun da hayata bakış açını belirler.

• hangisi geldi hocam?

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.