Merhaba arkadaşlar elimde bir adet iPhone 8 Plus telefon mevcut,Telefon yurtiçi. çok ilginç bir arızası var bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi?
problem şu ki telefonu sıfırladığım da etkinleştirme ekranında çok fazla bekliyor ondan sonra etkinleştiriyor ama baya sürüyor.etkinleştirkten sonra ekrana Apple Pay sorun saptandı diye bir problem yansıyor ben 10-12 yıldır iPhone kullanıyorum böyle bir problemle hiç denk gelmedim ayriyeten Touch ID ayarlarına tıkladığımda telefon donuyor. kestirmeleri tıkladığımda yeni bir otomasyon yarat ekranına tıkladığımda donuyor. Bir de ayarlar-genel-hakkında bölümünde SEID kısmına tıklayınca donuyor sonra açıyor ve boş gösteriyor. Ama başka iphonumda SEıD kısmında uzun sayısal ifade var.
iki fotoğradta da tıklanmış ve donmuş halde. Hiçbişeye tıklanmıyor ama orta tuş çift tıklayıp kapatabiliyorum.
NOT: Telefonun kullanımında hiç bir problem yok herşeyi çalışıyor. Parmak izinide etkinleştirirken ekledeğim için o da çalışıyor ama şifre ayarlarına tıklyınca donuyor.
Not2: 3 tamirci gezdi sorunu bulamadılar yazılım da atıldı kendimde attım dfu mode olsun sürüm yükseltme alçaltma olsun herşey denendi.Telefonu ikinci el aldım aldığımda sorun yoktu aldıktan 10 gün somra başladı ya da ben farkettim!!
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 745 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Programlar, Yazılım sorunları