OYUN SIRASINDA GPU KULLANIMI DÜŞÜŞÜ
Arkadaşlar merhaba, bir oyuncu laptopu kullanıyorum. Oyun içerisinde normalde FPS'im çok rahat 60 üzerinde, fakat sık sık FPS 10-20 lere düşüyor. Bu neden kaynaklanıyor diye bir süre
didindim ve neden kaynaklandığını buldum fakat halen sorunu çözemedim. Oyun sırasında ekran kartı kullanım oranını inceledim. Oyun normal seyir halindeyken %98'lerden takılan oran
az önce dedim vakitlerde %20'lere düşüyor ve FPS' de onunla birlikte dipleri görüyor. Normalde Windows 11 kullanıyordum kısa süre önce windows 10'a geçtim. 11 kullanırken bundan
kaynaklanabileceğini söylediler. Win 10 a geçince bu durum daha da sık bir halde olmaya başladı ve artık canımı aşırı sıkıyor. Oyun zevkini yok ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Acer Nitro 5 laptop kullanıyorum;
RX 560X Series 4GB ekran kartı
Ryzen 5 3550h işlemci
16 GB Ram
500 GB SSD ve 500 GB HDD
TELEFON İZ TAMİRİ
Arkadaşlar merhaba, elimde şuan iphone 8 plus var. Telefonun üst kısmında metal olan yerinde 3-4 tane küçük küçük beyaz izler var. Telefonu anneme vericem kendime 11 almayı düşünüyorum. Fakat annem küçükte olsa bu izlere takılan birisi. Hiç boyayla falan en azından göze batmamasını sağlamanın bir yolu var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim.
LAPTOP KASMA SORUNU
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir buçuk yıldır Acer Nitro 5 laptop kullanıyorum. Son günlerde oyunlarda sıkıntı yaşamaya başladım. Normalde oynadığım oyunlar kasmiyor. Örneğin LOL, R6, Subnautica vs. oynuyorum. Fps'im çok rahat 60 üzeri fakat 10 dk da bir falan bazı zamanlarda sürekli olarak FPS'im 6-10 FPS'e düşüyor ve 3-4 saniye bu şekilde kalıyor. Aşırı rahatsız edici, özellikle pvp oyunların da direkt oyununu bitiriyor. Driverlarım güncel şekilde ve özelikle oynadığım oyunlarda FPS'imin düşük olmadığına dikkat çekmek isterim. Yani sistemimi aşan oyunlar değil.
Sistem gereksinimlerim;
RX 560X Series
Ryzen 5 3550H
16 GB Ram
500 GB HDD + 500 GB SSD
TELEFON ÖNERİSİ
Arkadaşlar merhaba, konuyu çok uzatmadan telefon seçiminde arada kaldım o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Yaklaşık 1 ay içerisinde bir telefon satın alacağım. Aklımda iphone xs veya samsung a54 var. Veya yenilenmiş a73, s21 gibi modellerde mevcut. 2023 yılında xs alınır mı ? veya samsungun bu modellerinden mi seçmeliyim ? Ve yenilenmiş samsung telefon alınır mı ? Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 518 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar