Merhaba TurkNet kullanıyorum 60 mbpsye kadar hattım destekliyor ama 34 mhps kullanıyorum. ASUS AC750 modemi kullanıyorum. Türk Telekom ekipleri geldi hattı 50'ye ayarlayınca internet hiç çekmiyordu sonra 34 de sabitlediler. Bunun SNR sorunu olduğunu ve ASUS modemlerde oldukça fazla olduğunu söylediler. Dediklerinde göre ASUS modem iyi bir altyapıya ihtiyaç duyuyormuş. Modem değişirse hızı tekrar 50'ye çekeceklerini söylediler ama modem ismi veremediler. Ben de bu sorunu yaşamayacağım bir modem arıyorum. Bunu buldum TP-Link AC1200 ve ZyXEL vgm 8623 hangisini almalıyım öneriniz var mı? Bu sorunu yaşar mıyım sizce alırsam?
Entegre ekran kartı
Entegre ekran kartı kullanmak istiyorum.Bunun içinde herhalde aparatını ihtiyacım var.Uygun bütçeli apart önerirseniz sevinirim.Ayrica işlemcim biraz kötü m İNTEL i31050g1 1.20 temel maks3.40 lik hızı var darboğaz olmucak bir ekran kartı onerseniz sevinirim.ramim 12
Ekran kartı için sistem önerisi
Merhaba sistem kurmayı düşünüyorum da bütçe olarak en fazla 20000 yaparım monitör dahil değil
Düşündüğüm and rx6600 ekran kartını düşünüyorum işlemci olarakta ryzen 5 5600x i düşünüyorum.
PSU ram anakart gibi öneriler yaparsanız sevinirim sistem kurmayı bilmiyorumda
Merhaba ben YKS'ye girdim fotoğraf olarak vereceğim aldıgım puanı vs sağlık meslek mezunuyum daha çok sağlık alanından bölüm istiyorum ataması olan bir bölüm. Açıktan okumayı planlıyorum hani açık ünifersiteyi seçmem gerekıyor ve hangi bölümin iyi olacağını öğrenmek istiyorum. YKS'ye ilk defa girdim ilk ünifersitem olacak ünifersite tercih sırasındamı tercıh edıcem bu ünifersiteyi bana bu konularda yardımı olursanız sevinirim.
İNTERNET SERVİSLERİNDEN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM?
Pelicell kullanmayı düşünüyorum malum fiyatlar ucuz
gibirnette olabilir aralarında fark yoksa peliceli seçerim kullanan varmı önerebiliicek arkadaş varsa teşekkürler
Merhaba,Ben bir vdal destdklo bir modem almak istiyorum 62 mhpz destskliyor evim 500 ytl bütçem sıfır olabilir ama güveniliir bir satıcıdan yenilenmiş modemde olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba hocalarım benim Intel i3 1050G1 Turbo hızını kullanıyorum 3.40) 12 GB RAM Intel UHD paylasımlı ekran kartı, (4 GB RAM varken 2 GB idi) hafızası 12 GB RAM yaptım. Kac olacak bılmıyorum. Cunku kargoda . hangı oyunları oynayabilirim?
Sleeping dogs.
Far Cry 3
Darksiders 2
The Witcher 2
Mıddle eart Shadow of morder.
Warframe.
Bunları ve daha fazla biliyorsanız oynayıp oynayamıcamı söyler misiniz? Online ve Single Player fark etmez emulator oyunları da olur şimdidien teşekkür
Merhaba oynamak ıcın oyun arıyorummda onlıne veya offılıne olabılır bu arada 4 gb ramım var 2 gb sını kullanabılıom dıgerlerı ekran kartına gıdıyor galıba ıntel uhd ekran kartım var bunu goz
e alarak söylersenız cok tesekkurler lettop lenovo 81WE
LATTOPA RAM ALMAK ISTIYORUM HANGISINI ALMALIYIM ACABA?
Merhaba Herkese ram almak istiyorumdg ramexpert uygulamasını kullandım ve max 12 gb oldugunu soyledi benim 4 um var 4 4 mu yoksa 4 8 mı almalıyım hangi ramı alcagımı tabıkı
bilmıyorum uyusmazlık olmaması lazım teşekkurler resimler paylascam lettop lenowo 81WE
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.419 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware