Şimdi Ara

Modem Önerisi Snr Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba TurkNet kullanıyorum 60 mbpsye kadar hattım destekliyor ama 34 mhps kullanıyorum. ASUS AC750 modemi kullanıyorum. Türk Telekom ekipleri geldi hattı 50'ye ayarlayınca internet hiç çekmiyordu sonra 34 de sabitlediler. Bunun SNR sorunu olduğunu ve ASUS modemlerde oldukça fazla olduğunu söylediler. Dediklerinde göre ASUS modem iyi bir altyapıya ihtiyaç duyuyormuş. Modem değişirse hızı tekrar 50'ye çekeceklerini söylediler ama modem ismi veremediler. Ben de bu sorunu yaşamayacağım bir modem arıyorum. Bunu buldum TP-Link AC1200 ve ZyXEL vgm 8623 hangisini almalıyım öneriniz var mı? Bu sorunu yaşar mıyım sizce alırsam?

• TP link Vr600v3 kullanıyorum hat kapasitesini arttıran bir modem tavsiye ederim şuanki adı vr2100 diye de geçiyor. Bu modem bütçenizi aşıyorsa bahsettiğiniz modemlerden Xyzel 8623-T50B daha iyi duruyor. 35b destekli.

Wifi 6 destekli isteseniz TP-Link VX230v modeli var, vr2100 e göre daha uygun fiyatı.

• Ya bu Zyxel modeme 35 veya 50 mphs Internet kullanicam az gelmesin Asus gibi crc sorunu olmaz isallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.