Bir hafta önce kız arkadaşım sana artık sevgim bitti hislerim yok dedi ve ayrıldık. En ufak bahaneleri söyledi sevgiliyken yaptığım şeyleri vs. Geçen gün yazdım buluşalım dedim buluştuğumuzda sanki hiç ayrılmamışız gibi gülüyo konuşuyodu. Sorduğumda beni özlediğini söyledi. Ama sevgisinden emin olmadığı söylüyor. Saçıyla eliyle oynadım konuşurken rahatsız olmadığını söyledi. Bana karşı olumsuz şeyler söyleyen arkadaşlarına beni savunduğunu söyledi. Öyle de biliyorum. Herkese gönül veren bir insan da değil. Her şeyin ilkini beraber yaşadık hatta. sadece mesaj attığında aklıma geliyosun dedi. İşe gidip geliyor ve günün neredeyse 8 9 saati çalışıyor aklına gelmemem normal değil mi sizce? İşte böyle saçma sebeplerden dolayı benden ayrıldı. Uzman birine danıştım böyle böyle diye olayı anlattım. Kızı tanımadan söylüyorum bu kızın peşinden koş bırakma doğru kişi dedi. Sizce ne yapmalıyım. Ve ben yazdıkça yazışıyoruz o inattır aşkından ölse de yazmaz biliyorum. flört dönemi dahil 1 yıldır sevgiliyiz diyebilirim yaşlarımız nerdeyse 19. Arkadaşlar bunu sonradan ekliyorum dün yine yazdım buluşalım konuşmak istiyorum diye. Gayet normal tepki verdi tamam dedi. Dobra bi kızdır istemese hayır derdi. Bana bi yol gösterin ne yapayım ben kafam çok karışık.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.342 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic