Şimdi Ara

Sevgilim artık seni sevmiyorum diyor ama özledim diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce kız arkadaşım sana artık sevgim bitti hislerim yok dedi ve ayrıldık. En ufak bahaneleri söyledi sevgiliyken yaptığım şeyleri vs. Geçen gün yazdım buluşalım dedim buluştuğumuzda sanki hiç ayrılmamışız gibi gülüyo konuşuyodu. Sorduğumda beni özlediğini söyledi. Ama sevgisinden emin olmadığı söylüyor. Saçıyla eliyle oynadım konuşurken rahatsız olmadığını söyledi. Bana karşı olumsuz şeyler söyleyen arkadaşlarına beni savunduğunu söyledi. Öyle de biliyorum. Herkese gönül veren bir insan da değil. Her şeyin ilkini beraber yaşadık hatta. sadece mesaj attığında aklıma geliyosun dedi. İşe gidip geliyor ve günün neredeyse 8 9 saati çalışıyor aklına gelmemem normal değil mi sizce? İşte böyle saçma sebeplerden dolayı benden ayrıldı. Uzman birine danıştım böyle böyle diye olayı anlattım. Kızı tanımadan söylüyorum bu kızın peşinden koş bırakma doğru kişi dedi. Sizce ne yapmalıyım. Ve ben yazdıkça yazışıyoruz o inattır aşkından ölse de yazmaz biliyorum. flört dönemi dahil 1 yıldır sevgiliyiz diyebilirim yaşlarımız nerdeyse 19. Arkadaşlar bunu sonradan ekliyorum dün yine yazdım buluşalım konuşmak istiyorum diye. Gayet normal tepki verdi tamam dedi. Dobra bi kızdır istemese hayır derdi. Bana bi yol gösterin ne yapayım ben kafam çok karışık.

• Uzman kişinin tavsiyeni dinleme sık dişini biraz dik dur o bu davranışından vazgeçecektir zaten. Ne demek sevgili değiliz ama konuşalım ? Böyle saçını okşatir öptürür sonra yarın başka birine gider sen benim sevgilim değilsin ki olur. İnsanlar azıcık sorumluluk almaktan bile kaçıyor bu kız da aman ne kadar doğru kişi (!) ben sinirlendim burda erkeklere böyle mi yapmak gerekiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick konu uyumu,

beta olmayın olm dik durun kız mı yok piyasada

• klasik ben işime geldiği gibi davranırım modelinde bi kız. çok kafa yormana değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 17 Eylül 2022; 22:11:8 >
  • Riskli iş hiç girme bu toplara başka kız bul , bitcoin alırım bu kızı almam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buluşmak için yazdım buna. Sabah aradı özür dilerim kardeşime bakmam lazım annemler yok evde dedi buluşamadık. O zaman zaman veriyorum kendime de ona da buluşmak için yazdığı zaman da geçiştireyim en iyisi bu gibi.

• Kanka eski manitalarım yazıyo evlerine çağrıyolar. Gitmiyorum. Gönül işte başkasını istemiyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • design.code kullanıcısına yanıt

öyle olsa 1 yıl sürer miydi ki? bende çok düşündüm bunu

• başlığın meali: sevgili olmayalım ama sevgiliyken yediğimiz naneleri yiyebilelim

yapman gereken: nane yemekten hoşlanıyosan naneni ye sonra uza çok kafanda büyütme

• Sen olayı çok yanlış anlamışsın biladerim. Öyle olsaydı şimdiye kadar adım atar dediğin gibi o naneleri yerdik.

• Çok özlediyse ara ara özlem giderin.. ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.