Victus 16 s1002nt Fan sesi
Amazon üzerinden hp victus 16 s1002nt aldım sürücüleri vs yükledim güncellemeleri yaptım. Yalnız bilgisayar oyuna girerken ve oyundayken fan sesi yapıyor. Bu fan sesi rüzgar esmesi gibi ama yine de anormal geliyor bana. Normal kullanımda fan sesi yok denecek kadar az ortalama 2000 2500 rpm civarında seyrediyor. Oyuna girince 4000in üstüne çıkıyor. Normal midir? Ne yapabilirim daha az fan sesi için?
Yurtta duşakabin sorunu
Üniversitede yurtta kalacağım ama yurtlarda banyoda 2 dusakabin var bir de ayrı tuvalet var. Dusakabin camları neredeyse şeffaf her şey belli oluyor. Ev ortamında banyoya aynı anda tek kişi giriyordu o yüzden tüm kıyafetlerimi çıkartıp duş alırdım. Burada nasıl olacak ne yapmalıyım cidden bilmediğimden soruyorum. Banyonun içinde 2 dusakabin ve kapısı ayrı bir tuvalet var ama hepsi Banyonun içinde. Cevaplarsanız sevinirim
Geçmeyen ishal
1 ay önce gece karın ağrısı başladı uyuduktan sonra uykudan kaldırdı ve kusma da eklenince hastaneye gittim. İdrar ve kan testi normal çıktı, apandisit için röntgen ve muayene de normaldi. Bulantı kesici, sancı kesici ve enfeksiyon iğnesi (novosef) yazıldı. Karın ağrısı ve kusma büyük ölçüde geçti fakat ishal hala geçmedi.
İlk haftalardaki gibi sık çıkma ve diskinin aşırı sulu olmasi durumu yok fakat karın ağrısı, diskinin cıvık olması, sürekli mide- bağırsaktan gelen guruldama mevcut. 1 ay içinde biteral, flagyl gibi ilaçları kısa süre kullandım. Ardından reflor 2 gün kullandım fakat sadece kullandığım süre boyunca kesti ishali ve dışkı normal kıvamını aldı. Kullanmaya devam etdem tekrardan çözüm olur mu acaba bilmiyorum. Tecrübesi veya bilgisi olan kişilerden yardım istiyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 272 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic