Şimdi Ara

Geçmeyen ishal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce gece karın ağrısı başladı uyuduktan sonra uykudan kaldırdı ve kusma da eklenince hastaneye gittim. İdrar ve kan testi normal çıktı, apandisit için röntgen ve muayene de normaldi. Bulantı kesici, sancı kesici ve enfeksiyon iğnesi (novosef) yazıldı. Karın ağrısı ve kusma büyük ölçüde geçti fakat ishal hala geçmedi.

İlk haftalardaki gibi sık çıkma ve diskinin aşırı sulu olmasi durumu yok fakat karın ağrısı, diskinin cıvık olması, sürekli mide- bağırsaktan gelen guruldama mevcut. 1 ay içinde biteral, flagyl gibi ilaçları kısa süre kullandım. Ardından reflor 2 gün kullandım fakat sadece kullandığım süre boyunca kesti ishali ve dışkı normal kıvamını aldı. Kullanmaya devam etdem tekrardan çözüm olur mu acaba bilmiyorum. Tecrübesi veya bilgisi olan kişilerden yardım istiyorum.

• bende de var hocam bir zararini gormedim

gece ustum acik yattigim icin oluyor olabilir

• Anlattığım gibi mi yoksa geçici bir şey mi hocam sizdeki, ne zamandır
  • Vırik olmuşsunuz geçer takmayın.
  • kertenkelesell K kullanıcısına yanıt
    birkac haftadir var hocam daha once de olmustu yine boyle uzun surmustu

herhalde gecer diye dusunuyorum
  • Hocam huzursuz bağırsak sendromundan şüpheleniyorum da sizinki önceden ne kadar sürmüştü ben daha önce 3 günden fazla ishal olmadım cidden psikolojimi etkilemeye başladı bu durum. Ayrıca sizdeki belirtiler nedir? Karın ağrısı, guruldama vs.
  • kertenkelesell K kullanıcısına yanıt
    vicik vicik miciyorum iste daha ne belirtisi istiyorsun hocam

onceki de birkac hafta suröustu yanlis hatirlamiyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.