Merhaba arkadaşlar,
Dragon Ball'ın görüntü kalitesi iyileşmiş bir box seti çıktığı için Türkçe altyazı dosyası arıyorum. Ancak 4 bölüm hariç bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Karşılığında sizinle de paylaşmak isterim. Bir türlü Dragon Ball'a başlamak isteyen ama çizimleri ve görüntü kalitesi sebebiyle başlayamayan arkadaşlar için eminim çok faydalı olacaktır.
Güncelleme: Altyazıları buldum arkadaşlar! Telegram'dan 2K olarak paylaşmayı düşünüyorum. Tabii ki daha çok kendim için ama madem yapıyorum, bari bu seriye başlamak isteyen kişiler de faydalansın.
Not: İlk 10 Bölüm yüklendi. Günde 7-8 bölüm atmaya çalışacağım, ancak bazen 4-5 bölümde kalabilirim.
İzlemek isteyen arkadaşlar için link bırakacağım; ancak forumda yasaksa, yönetici bir arkadaş kaldırabilir. Bilmediğim için link bırakıyorum, afola.
Fantasy Map Simulator (TÜRKÇE YAMA) %99
Dün "Fantasy Map Simulator" adlı oyunu oynarken Türkçe yama bulamayınca, kendim yapmaya karar verdim. Bazı kısımları kendim çevirirken, bazı kısımları makine çevirisi ile gerçekleştirdim. Makine çevirisi yaptığım kısımları ise, hem İngilizce hem de anlam bakımından orijinaline sadık kalmaya çalışarak düzenledim.
Tabii ki gözümden kaçan hatalar olacaktır; affola. Belki bazı arkadaşlar kullanmak ister diye bu yamayı yayınlıyorum.
Bana hatalı kısımları bildirirseniz, hemen düzeltebilirim. Sağlıcakla kalın!
Link:
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 315 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu