Şimdi Ara

Dragon Ball İlk Sezon (Remaster) Sürümüne Türkçe altyazı eklendi. (İlk 22 Bölüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dragon Ball'ın görüntü kalitesi iyileşmiş bir box seti çıktığı için Türkçe altyazı dosyası arıyorum. Ancak 4 bölüm hariç bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Karşılığında sizinle de paylaşmak isterim. Bir türlü Dragon Ball'a başlamak isteyen ama çizimleri ve görüntü kalitesi sebebiyle başlayamayan arkadaşlar için eminim çok faydalı olacaktır.

Güncelleme: Altyazıları buldum arkadaşlar! Telegram'dan 2K olarak paylaşmayı düşünüyorum. Tabii ki daha çok kendim için ama madem yapıyorum, bari bu seriye başlamak isteyen kişiler de faydalansın.

Not: İlk 10 Bölüm yüklendi. Günde 7-8 bölüm atmaya çalışacağım, ancak bazen 4-5 bölümde kalabilirim.

İzlemek isteyen arkadaşlar için link bırakacağım; ancak forumda yasaksa, yönetici bir arkadaş kaldırabilir. Bilmediğim için link bırakıyorum, afola.

Dragon Ball İlk Sezon (Remaster) Sürümüne Türkçe altyazı eklendi. (İlk 22 Bölüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vucutcu -- 8 Kasım 2024; 2:43:44 >

• Devamını bekliyoruz hocam. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim çok güzel bir çizgifilmdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef 28. bölümden sonra kaynak bulamadım ve doğrudan box set 7'ye geçtikleri için 133. bölümden devam ediyor. Böyle yayınlamayı düşünüyorum; muhtemelen bilinçli bir ara verilmiş, çünkü 28 ile 133 arasını bazı arkadaşlar gereksiz olarak görüyor.

• Vucutcu V kullanıcısına yanıt
    Öyle gereksiz bölümler varmıydı ya? Hatırladığım kadarı ile akıcı olarak devam eden bir hikayesi vardı yanlış mı hatırlıyorum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.